Sådan undgår du brune bananer

Tit køber man ti for en tyver - så det hænder rigtigt ofte, at man må smide bananer ud, der er blevet bløde og brune.

Udgivet Opdateret

Det er hverken godt for pengepung eller miljø at smide madvarer ud – alligevel er der mange af os, der ofte køber flere bananer end vi kan nå at spise, inden du går til.

Nok har brune bananer også en vis værdi – men der er vist grænser for, hvor megen banankage man kan spise, før det sætter sig på sidebenene.

Men hvad gør man så, for at få bananer til at holde længere? Der er mange skrøner og vandrehistorier, men de bedste tips har vi samlet i galleriet over artiklen.

Bananen er brun: Du kan stadig bruge den

Løber tiden alligevel fra dig, er der ingen grund til at smide dine bananer ud.

Den kan bruges i bagning – både til for eksempel banankage – men også som en erstatning for sukker.

En tur på panden giver også mening – en stegt banan er glimrende tilbehør.

Kilde: Godt.no

Powered by Labrador CMS