Skip to main content

Sært fund hos købmand: Hash i yoghurten

Min Købmand i Velling leverer varer til Ringkøbing Arrest. Mandag havde en eller flere indsatte fået en lige lovlig fiks idé. En narkohund fandt nemlig hash ind i en bøtte med græsk yoghurt

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mandag havde tre indsatte fra Ringkøbing Arrest hver bestilt to bøtter græsk yoghurt fra forretningen Min Købmand i Velling.

Butikken er nemlig fast leverandør til de indsatte i Ringkøbing Arrest, der to gange om ugen kan bestille varer, som så afleveres med bud i arresten.

Men det viste sig, at der var blevet anbragt hash i en af bøtterne med yoghurt. Det fortæller politikommissær Bjørn Nørgaard Bo, leder af lokalpolitiet i Ringkøbing, til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Hashen blev puttet ned i den græske yoghurt mandag eftermiddag.

Narkohund fik færten af hashen

Men da buddet tirsdag ankom til arresten, stod Kriminalforsorgen parat med en narkohund, der fandt hash i én bøtte ud af i alt seks.

Af hensyn til efterforskningen ønsker politikommisæren ikke at afsløre, hvor stor en mængde hash, der var placeret i yoghurten.

– Vi har sat en efterforskning i gang, der går på, hvem der har anbragt  hashen i yoghurten. Derfor skal vi tale med bestyrer Lailah Andersen i butikken for måske at kunne sætte et signalement sammen. Måske kan nogen huske den bil, de er ankommet i. Så kan vi se, om vi har nogle gerningsmænd til det, siger Bjørn Nørgaard Bo til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Og så har politiet naturligvis øje for, hvem af de indsatte, som hashen var tiltænkt.

Del din kommentar