Skip to main content

Salmonellafyldt oksekød solgt til restauranter i hele Nordjylland

Der er endnu engang fundet salmonella i hakket oksekød – det er solgt til restauranter i hele Nordjylland. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO

Der er endnu engang fundet salmonella i hakket oksekød – det er solgt til restauranter i hele Nordjylland. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO

Der er endnu engang fundet salmonella i hakket oksekød – det er solgt til restauranter i hele Nordjylland. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO

Der er endnu engang fundet salmonella i hakket oksekød – det er solgt til restauranter i hele Nordjylland. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO

Der er endnu engang fundet salmonella i hakket oksekød – det er solgt til restauranter i hele Nordjylland. Arkivfoto

Den potentielt farlige salmonella-bakterie er fundet i hakket oksekød, der er solgt til restauranter over alt i Nordjylland.

I en pressemeddelelse tirsdag aften, meddeler virksomheden Dagrofa, at der er fundet salmonella i hakket oksekød, som virksomheden har solgt engros til restauranter i hele Nordjylland.

Derfor anbefaler Fødevarestyrelsen nu, at man smider kødet ud, hvis man er i besiddelse af det.

Kan være farligt

De umiddelbare reaktioner på en salmonella-infektion er kvalme, opkast, diarré, feber og mavekrampe, men potentielt set kan det være farligt – især for personer, der i forvejen er syge eller svage.

Restauranterne, der har modtaget det potentielt inficerede kød, kan du se på en liste her: Restauranter med salmonella.

Del din kommentar