Se listen: De mest beskidte steder i dit hjem

Listen over de mest beskidte steder i hjemmet er desværre lang.

Der findes mange genstande i dit hjem, som kan risikere at være møgbeskidte. KLIK VIDERE OG SE EN LISTE OVER DE MEST BESKIDTE STEDER I DIT HJEM. Arkivfoto.
Der findes mange genstande i dit hjem, som kan risikere at være møgbeskidte. KLIK VIDERE OG SE EN LISTE OVER DE MEST BESKIDTE STEDER I DIT HJEM. Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

Et rent hjem er noget de fleste mennesker formentlig sætter stor pris på.

Men selvom din bolig på overfladen ser ren og pæn ud, kan der være flere ting i dit hus, hvor skidt, snavs og bakterier boltrer sig løs, fordi de er nemme at overse, når man klarer rengøringen.

I galleriet ovenfor kan du se, hvilke genstande i dit hjem, der formentlig vil være mest beskidte, fordi det er længe siden de er blevet gjort rent.

Det er det amerikanske magasin Reader’s Digest, der står bag den tankevækkende liste.

Det skal du så ikke gøre

Som en lille bonus har vi her samlet en række rengøringsfejl, mange falder i – især hvis det skal gå lidt stærkt.

Norske Dagbladet har talt med Else Liv Hagesæther, der i mange år har været kendt som lidt af en rengøringsekspert i Norge. Hun råder folk til ikke at bruge opvaskebørsten til forskellige gøremål, der risikerer at gøre den meget beskidt, når den senere skal bruges på rigtigt køkkentøj.

For eksempel bør du ikke vaske blomsterkrukker af med opvaskebørsten.

Du bør heller ikke støvsuge, før du tørrer støv af, selv om det er rart at få overstået den larmende støvsugning.

Ifølge rengøringseksperter bør du heller ikke vaske vinduer i solrigt vejr, for det er dobbeltarbejde, da solen får vandet til at tørre ind og efterlade striber på vinduerne.

Powered by Labrador CMS