Skip to main content

Seks-årig pige skudt: Mor tiltalt for mordet efter mystisk opkald

Moren nægtede at give sit navn eller adresse, da hun ringede til alarmcentralen, efter datteren var blevet skudt.

Arkivfoto: SCANPIX

Arkivfoto: SCANPIX

En mor er blevet tiltalt for at have skudt og dræbt sin seksårige datter efter et mystisk opkald til politiet. Det skriver CBS News.

Darla Hise fra Bath County, Virginia, er blevet tiltalt for mord efter hendes seksårige datter blev fundet død med skudsår. Moren ringede flere gange til alarmcentralen en lørdag aften, men ville ikke give sit navn eller adresse. Det eneste hun sagde var: “Jeg tror, min datter er blevet skudt.”

Lillebror sammen med død søster

Betjente tog ud til det område, hvor opkaldet var modtaget fra og stødte ind i 27-årige Hise. De fandt hurtigt ud af, at hun stod bag de mærkelige opkald. Hun førte betjentene ind i sit hjem, hvor de fandt hendes datter Abigail fatalt skudt.

Morens treårige søn var også i hjemmet, men han var uskadt. Drengen bliver lige nu passet af familiemedlemmer. Efterforskere har også fundet en pistol i hjemmet.

Betjentene talte med Hise, inden hun blev tiltalt for mord. Hun har en ren straffeattest.

Elsket af alle

Sheriffen i Bath County, Robert Plecker, siger, at politiet stadig er ved finde ud af, hvad der var skyld i skyderiet.

– Det er knusende for lokalsamfundet, siger Plecker.

I en online nekrolog står der, at pigen var kendt af familie og venner som Abby.

– Hun var et smukt, glad barn, der elskede at cykle, tegne og lege med sin lillebror. Hun kom tit ved søen Moomaw, hvor hun elskede at bade og lege i vandet, står der i nekrologen.

Ifølge nekrologen efterlader den lille pige sig bedsteforældre, far, tanter, onkler, venner og et helt samfund, der elskede hende.

Del din kommentar