Sent mål giver sejr

FC Midtjylland vandt søndag aften 1-0 over Horsens i fodboldens Superliga

Udgivet Opdateret

FC Midtjylland snuppede her til aften en smal 1-0-sejr over Horsens i 3F Superligaen.

Dion Cools blev matchvinder, da backen efter 71 minutter styrede et indlæg fra Pione Sisto i mål med en bred inderside.

Kampen var generelt fattig på målchancer, og først i anden halvleg åbnede opgøret sig op med muligheder i begge ender.

Jannik Pohl, Luca Pfeiffer og Nicolai Brock-Madsen burde alle have brudt dødvandet, inden Cools gjorde det 20 minutter før tid.

Derfra tydede det på en FCM–sejr, og i kampens overtid så Awer Mabil da også ud til at have lukket kampen, da han trillede kuglen i et tomt Horsens–net, efter Matej Delac var løbet med frem på et hjørnespark.

Efter et VAR–tjek blev scoringen dog annulleret, hvilket gav Horsens en livline, som de nær havde draget fuld fordel af.

I de absolut sidste sekunder fik Malte Killerich nemlig en gylden mulighed for at stjæle bundholdet et point, men Erik Sviatchenko stod i vejen på midtjydernes målstreg.

Derfor overlevede FCM, og Ulvene spillede sig således tilbage blot et enkelt point efter Brøndby, som tidligere i dag slog Lyngby med 4–0.