Skip to main content

Serena Williams ude af Australien Open

Serena Williams lagde bedst ud i semifinalen mod Naomi Osaka, men japaneren endte med at vinde i to sæt

Serena Williams tabte til Naomi Osaka og er ude af turneringen. Foto: (Foto: Paul CROCK/Scanpix),

Serena Williams tabte til Naomi Osaka og er ude af turneringen. Foto: (Foto: Paul CROCK/Scanpix),

Den japanske tennisspiller Naomi Osaka er klar til finalen i grand slam-turneringen Australian Open efter en sejr i to sæt over Serena Williams fra USA i semifinalen.

Torsdagens kamp mellem den fremadstormende Osaka og den 39-årige Serena Williams blev aldrig for alvor spændende – med undtagelse af starten, hvor Williams lagde bedst ud og var foran 2-0 i partier efter at have brudt sin modstander.

Men den tredjeseedede Osaka brød tilbage og sikrede sig første sæt med 6-3 efter 39 minutters spil. Andet sæt vandt hun 6-4 i løbet af 37 minutter.

– Jeg lavede en masse uprovokerede fejl i de første partier. Jeg var virkelig nervøs og på en eller anden måde skræmt i begyndelsen, men så kom jeg i gang og for mig drejer det sig om at have det sjovt, siger den 23-årige Osaka om kampens indledende minutter.

Med nederlaget må Serena Williams vinke farvel til muligheden for i denne omgang at øge sit antal af grand slam-titler fra de nuværende 23 og komme op på siden af australieren Margaret Court, der i sin karriere triumferede 24 gange i en af sportens fire største turneringer.

I finalen møder Osaka vinderen af torsdagens anden semifinale mellem Karolina Muchova fra Tjekkiet og Jennifer Brady fra USA.

Del din kommentar