Serie-onanist fældet af Google-bilen

Australsk politi har anholdt en 43-årig mand, der over en længere årrække har terroriseret et nabolag i Brisbane.

Google-bilen kom forbi og fangede manden i sit karakteristiske jogging-outfit på sine vante jagtmarker. KLIK FOR MERE. (Foto: Queensland Police)
Google-bilen kom forbi og fangede manden i sit karakteristiske jogging-outfit på sine vante jagtmarker. KLIK FOR MERE. (Foto: Queensland Police)
Udgivet Opdateret

Så gik den ikke længere. En 43-årig serie-onanist fra Australien er blevet anholdt, efter han og hans vedhæng siden 2013 har skabt skræk og rædsel på gaderne i flere forstæder til millionbyen Brisbane.

News.com.au skriver, at blandt andet billeder fra Google Street View har været med til at assistere politiet i deres jagt på manden. Han har været så fast inventar på en bestemt gade, at Googles-bil også har dokumenteret hans tilstedeværelse.

Politiet mener, at han har huseret på fire stille gader i forstæder omkring Brisbane. Han har angiveligt pillet ved sig selv foran en række forskellige kvinder, mens han har patruljeret områderne.

Han er foreløbig blevet sigtet for i alt 27 tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Billeder offentliggjort

Som nærmest fast inventar på en gade i bydelen Windsor blev manden fanget af Googles Street View-bil. Det er et af de billeder, politiet har offentliggjort i håbet om at finde frem til flere sager, der involverer manden og hans penis.

Det siger en talsmand for politiet i Queensland:

– Det er sandsynligt, at der kan være flere forseelser. Nu kan man se hans tøj, og det vil måske få folk til at huske noget. Når der er tale om en periode på så lang tid, vil det være naturligt, hvis der er flere sager, siger talsmanden.

Powered by Labrador CMS