Seriemorder løs i USA: Dreng på bare fire år beskudt

Politiet i Phoenix varskoer byens borgere.

Udgivet Opdateret

En gal mand er løs i den amerikanske by Phoenix. Det skriver CNN. Manden, der af politiet betragtes som en seriemorder, har nu syv liv på samvittigheden, og politiets undersøgelser har kundgjort, at hans seneste ofre var en 21-årig ung mand og hans bare fire år gamle søn. De befandt sig i en bil 11. juli, da de pludselig blev beskudt af den mystiske mand, hvis identitet, politiet endnu ikke kender.

– Det er ufatteligt, at et monster, der har gjort så meget skade, ikke får nogen til at stå frem har et familiemedlem til et af mandens mange ofre udtalt til KNXV-TV i Phoenix.

Intet motiv

Manden virker til at udvælge sine ofre fuldstændig tilfældigt. Politiet brugte næsten en måned på at forbinde sagen fra juli med de foregående mange dødsfald. I sidste ende blev sammenhængen klar grundet ligheder mellem fysiske beviser fundet omkring bilen, der blev beskudt, og de foregående otte episoder, hvor manden har slået til førhen.

Selvom politiet intet fælles motiv kan finde bag de mange skyderier, er der dog andre ligheder, der får politiet til at tro, at der er en seriemorder på spil. Manden holder sig til et bestemt område af byen, og mange af ofrene er blevet beskudt, mens de stod ude foran deres egne hjem.

Den første episode er fra 17. maj 2016, hvor en 16-årig dreng blev skudt og såret, da han var på vej hjem fra. Efterfølgende er flere mennesker blevet skudt og enten såret eller dræbt af den ukendte gerningsmand.

Alene i juni måned slog manden til fire gange, og en af CNN’s analytikere tror, at manden holder sig til et område, han kender godt.

– Han vælger at slå til, når chancen byder sig og går efter tilfældigt udvalgte, der er udenfor deres egne hjem om aftenen, siger Art Roderick til CNN.

Hvid mand i sort bil

Vidner har beskrevet manden som værende hvid eller latinsk af hudfarve. Han har angiveligt adgang til en række forskellige køretøjer, herunder en sort BMW.

Der er udlovet en dusør på 50000 dollars til oplysninger, der kan føre til arrestationen af manden.

Powered by Labrador CMS