Skip to main content

Siger farvel efter få år

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo sætter deres københavnerlejlighed til salg

Tina Bilsbo og Lars Hjortshøj har sat deres lejlighed til salg. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)

Tina Bilsbo og Lars Hjortshøj har sat deres lejlighed til salg. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)

Lars Hjortshøj er en af de komikere, hvis ansigt og stemme er genkendelig for langt de fleste danskere.

Om det så er fra tiden som Robert i Langt fra Las Vegas, en af hans karakteristiske roller i Casper og Mandrilaftalen eller simpelthen “sig selv” i Klovn.

Ligesom mange af sine komiske kollegaer, har den folkekære funnyman, tv- og radiovært haft base i hovedstaden, hvor han ejer en lejlighed midt i Købehavn K lige ved turistspottet Nyhavn. Men ikke meget længere, for Hjortshøj har netop sat hjemmet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Dermed kan det snart være farvel til blot tre et halvt år på adressen.

Lars Hjortshøj og hustru Tina Hjortshøj Bilsbo købte nemlig den 106 kvadratmeter store ejerlejlighed tilbage i 2017 – den gang lød prisen på 6.750.000 kroner.

I dag kan du overtage den eksklusive adresse – der ifølge salgsopstillingen hos mæglerforretningen Estate City er en gennemført lejlighed i to etager i perfekt stand – for 9.995.000 kroner, som er det prisskilt den fireværelses store bolig er kommet til salg med.

Over gennemsnittet i dyrt område

Lars Hjortshøjs lejlighed, som altså spreder sig over både stueplan og en stor kælder, er udbudt til en kvadratmeterpris på 94.392 kroner – et godt nøk over gennemsnittet i landets dyreste lejlighedsområde; Hovedstaden.

Ifølge Boliga.dks aktuelle udbudstal koster de udbudte ejerlejlighedskvadratmeter i postnummeret København K i gennemsnit 64.320 kroner i øjeblikket.

Det gør København K til landets næstdyreste postdistrikt, at købe lejlighed i – kun overgået af nybyggerenklaven og nabopostnummeret Nordhavn, hvor den gennemsnitlige kvadratmeterpris lige nu ligger på 67.334 kroner.

Lars Hjortshøj var senest aktuel med tv-serien Store Lars på TV3 fra 2020, som han selv har skrevet og spillede en version af sig selv i.

Lars Hjortshøjs lejlighed.

Del din kommentar