Skuespillerinde ramt af indbrud på ferien: Begik en brøler på sociale medier

Nu bliver sikkerheden skærpet, lyder det fra talsperson.

Hilary Duff vender hjem til et forandret hjem, efter at hun blev ramt af indbrud på ferien. Foto: Danny Moloshok/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Den amerikanske sangerinde og skuespillerinde Hilary Duff er blevet ramt af indbrud på ferien. Det skriver flere medier, herinder TMZ og Daily Mail. Ifølge TMZ mistede Duff smykker og værdier for tusindvis af kroner i forbindelse med indbruddet.

Vi almene borgere kan måske lære noget af stjernens kvaler. Indbrud på ferien er noget, der er let at frygte voldsomt, når man tager afsked med familiens hjem, inden turen går på sommerferie. Der findes mange gode råd til, hvordan vi kan sikre os mod indbrud på ferien, men et af dem kan være svært at overholde – og Hilary Duff har umiddelbart ikke levet efter det.

Afslørende billeder kan føre til indbrud på ferien

TV2 kunne således fortælle – i 2016 – at flere end hver fjerde dansker deler billeder med såkaldte geotags, når de er på sommerferie. Og deler du dine billeder fra sommerferien med dine følgere, fortæller du med andre ord omverdenen, at du ikke er hjemme.

Midt- og Vestjyllands Politi beskrev det således på Twitter i sommeren 2016:

“Mens du surfer i Sydeuropa surfer tyven på de sociale medier. Real time pics fra din ferie = invitation til dit hjem “

Hos Forsikringsoplysningen, der er en del af brancheorganisationen Forsikring og Pension, opfordrede chefkonsulent Helle B. Pedersen danskere til at tænke sig om en ekstra gang, før de delte deres feriebilleder på nettet.

– Vi er måske for detaljerede i forhold til at dele informationerne. Vi får det bredt ud til alt for mange og flere end dem, vi lige havde tænkt, skulle have informationerne. Man skal være opmærksom på, at også tyve bruger de sociale medier rigtigt meget, og de kan se præcis det samme, som alle andre kan, sagde Helle B. Pedersen til TV2.

Sagen får kosnekvenser

Ifølge TMZ brød tyvene ind hos Hilary Duff i weekenden. Alarmen gik ikke igang, hvilket nu får konsekvenser.

– Hun har et stort sikkerhedshold, der i samarbejde med myndighederne vil arbejde på denne sag og klare sikkerhedsforanstaltninger fremover, lyder det fra en talsperson, som Daily Mail har talt med.

Hilary Duff har ikke afbrudt sin ferie, hun holder med sin 5-årige søn Luca. Hvor meget indbruddet har kostet hende, finder hun ud af, når hun kommer hjem, skriver Daily Mail.

Kilder: 

TMZ +Daily Mail

Powered by Labrador CMS