Skip to main content

Slut med Janni og Lasse: Elsket tv-vært forlader TV2 News

Fem års makkerskab med Janni Pedersen slutter, når Lasse Sjørslev forlader TV2 News.

Lasse Sjørslev rykker pr. 1. februar 2018 fra TV2 News til TV2 Nyhederne i Odense. Han vil også fortsat være vært på TV 2 News’ politiske magasin ‘Besserwisserne’. Foto: Claus Troelsgaard/TV2

Lasse Sjørslev rykker pr. 1. februar 2018 fra TV2 News til TV2 Nyhederne i Odense. Han vil også fortsat være vært på TV 2 News’ politiske magasin ‘Besserwisserne’. Foto: Claus Troelsgaard/TV2

Den 43-årige nyhedsvært Lasse Sjørslev forlader TV2 News.

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Han bliver dog i TV2-koncernen. Lasse Sjørslev skal fra 1. februar være vært på 19 Nyhederne på hovedkanalen TV2.

TV-værten vil dog fortsat kunne ses på det politiske magasin “Besserwisserne” på TV2 News.

Ved landsmøder og andre store politiske begivenheder vil han også træde til og hjælpe kollegaerne på TV2 News.

Sjørslev har lavet tv de seneste 15 år

Lasse Sjørslev er uddannet på Berlingske, men har lavet tv de seneste 15 år.

Han var blandt de journalister, der i 2006 var med til at igangsætte TV2 News, hvor han ligeledes har været nyhedsjournalist på Christiansborg, livereporter og morgenvært.

– Lasse Sjørslev er en af de stærkeste mandlige værter herhjemme. Hans profil, bredde, erfaring og popularitet kombineret med et indgående kendskab til danske samfundsforhold og især dansk politik passer perfekt til 19 Nyhederne, som siden september har været landets mest sete nyhedsudsendelse, siger TV2s nyhedschef, Jacob Kwon, i pressemeddelelsen.

Et prioriteret nyheds-koncentrat i TV2 Nyhederne

Lasse Sjørslev ser frem til sin nye rolle og glæder sig til de nye udfordringer.

– Mit journalistiske DNA består af nyheder. Det har jeg udlevet på News i én form, og det kommer jeg til at udleve på Nyhederne på en ny og spændende måde. I disse tider, hvor nyheder oversvømmer os døgnet rundt, ser jeg det som en fornem opgave at skulle præsentere seerne for et nyheds-koncentrat, som vi har prioriteret og gennemarbejdet i løbet af en hel dag. 19 Nyhederne er det sted, hvor du kan gå hen og få det store forkromede nyhedsoverblik, siger Lasse Sjørslev og fortsætter:

– For mig er det en drøm, der går i opfyldelse, at skulle være vært på Nyhederne. TV2 har skræddersyet en tværgående værtsrolle til mig, som giver mig mulighed for at vokse som vært på TV2 Nyhederne, uden at jeg skal slippe den politiske dækning på News. Det glæder jeg mig enormt meget til.

Fem års makkerskab med Janni Pedersen slutter

Lasse Sjørslevs skifte til TV2 Nyhederne i Odense betyder samtidig afslutningen på det fem år lange makkerskab med News-kollegaen Janni Pedersen.

– Vi har haft nogle fantastiske år sammen på skærmen – og det er ikke uden vemod, vi stopper her. Men vi har lovet os selv og hinanden, at vi kommer til at lave masser af ting sammen på tv også i fremtiden. Det bliver bare ikke på daglig basis, som det har været de sidste fem år, siger Lasse Sjørslev.

Han overtager det værtsjob på TV2 Nyhederne, som blev ledigt, da Divya Das tidligere på året stoppede som vært for at blive korrespondent.

Lasse Sjørslev indgår fra 1. februar i TV2 Nyhedernes værtsgruppe, der herudover består af Karin Cruz Forsstrøm, Cecilie Beck, Natasja Crone, Mikael Kamber og Poul Erik Skammelsen.

Del din kommentar