Skip to main content

Smartphone sex: Nu kan hun slikke sig selv

Smartphone sex: Joan B her med det nyeste inden for digital sexlegetøj. Frank B.

Smartphone sex: Joan B her med det nyeste inden for digital sexlegetøj. Frank B.

To nye, erotiske apps med tilhørende mini-vibratorer til klitoris-stimulation gør det nu muligt for kvinden at blive stimuleret af partneren på tusindvis af kilometers afstand via Smartphonen.

Der åbnes nu helt nye døre til kommerciel sex i cyberspace.

– Med to helt nye erotiske gadgets, blueMotion og Vibease, jeg som en af de første i Europa har fået mulighed for at teste, tager vi nu for alvor fat på generation digital sex. Og med den kun tiltagende konkurrence og udvikling af helt nye produkter inden for sexlegetøjsbranchen, så tør jeg slet ikke spå om, hvor spacy det hele ret hurtigt kommer til at blive, forklarer Danmarks førende sexlegetøjs-ekspert og sexnørd, Joan B.,

– Vi rejser kun mere og mere, og ikke altid sammen, så er man som par til at sexlege med hinanden på afstand, han kan fx være hjemme i Danmark, mens hun er på forretningsrejse i USA, så er de to nye, digitale vibratorer, der begge kobles op på Smartphonen, årets helt store hit, kan jeg godt love, smiler Joan B., hvis anmeldelse af Vibease kan læses her: http://joanb.dk/2014/08/01/sci-fi-vibease/

Kommercielle muligheder

Begge digitalt kontrollerede vibratorer kan benyttes både solo og sammen med en partner, hvis vedkommende i den anden ende af ledningen vel og mærke altså har en Smartphone.

Samtidig sparker blueMotion og Vibease dørene op til nye muligheder i forbindelse med mere kommerciel telefon- og cybersex, spår Joan B, hvis test og anmeldelse af blueMotion kan læses her: http://joanb.dk/2014/08/01/digital-oral-bluemotion/

– Kvinder, der arbejder med forskellige former for telefonsex og/eller erotiske shows via nettet, kan via de nye vibratorer og tilhørende apps, hvor nye features med garanti løbende vil komme til, fremadrettet kunne tilbyde deres kunderne at deltage noget mere aktivt i legene end tidligere.

Nu kan manden, hvis begge fx samtidig er på skype, både se og høre og 100 procent kontrollere typen af vibrationer, hun lige nu og her stimuleres med – og da stimulationen foregår via tryk og bevægelser med fingrene på Smartphonens skærm, så bliver oplevelsen kun endnu mere ægte – og for begge parter, fortsætter Joan B., der testede sine nye erotiske gadgets sammen med Manden.

Oral stimulation

– Jeg sendte simpelthen Manden en tur til stranden, da vi testede BlueMotion, og modtog så via Smartphonen en anmodning fra ham om at lege. Det takkede jeg så pænt ja til, hvorpå han efterfølgende 100 procent kontrollerede, hvilken type af vibrationer, jeg nu skulle forlystes med. Da han kom hjem igen overraskede han mig så med at fortælle, at han indimellem også han brugt tungen på skærmen – og altså på den måde, i hvert fald indirekte, havde givet mig oralsex.

Så det kan de nye erotiske gadgets altså også benyttes til.

– Lige som vi kvinder altså nu også kan lege med at give os selv oralsex – i hvert fald rent digitalt, slutter en smilende Joan B. fra www.joanb.dk.

Del din kommentar