Skip to main content

Sofie Linde forlader DR: Hun fortsætter dog i rillen

Siger farvel til DR, men ikke X Factor.

Sofie Linde har sagt farvel til DR, men ikke til X Factor. Arkivfoto: Scanpix

Sofie Linde har sagt farvel til DR, men ikke til X Factor. Arkivfoto: Scanpix

“Jeg har taget en svær beslutning. Tiden er inde for mig til at tage springet ud i det store freelance-bassin. Efter 10 fantastiske år på DR var det tid til at prøve noget nyt.”

Sådan starter et Instagram-opslag fra den populære Sofie Linde, der de seneste år har været vært på underholdningsprogrammet X Factor. Det slutter dog ikke, kan TV2 afsløre.

For i en pressemeddelelse udsendt nogenlunde samtidig med Lindes egen udmelding bekræfter TV2 nu, at Sofie Linde således også fortsætter på X Factor, der fra 2019 bliver sendt på TV2 efter årevis som DR-element.

TV2-kanalchef, Lotte Lindegaard, er begejstret for at kunne sende X Factor på TV2 med Sofie Linde som vært.

– Sofie Linde er en stjerne i dansk tv. Hun er i øjenhøjde med seere og brugere, og hun har en naturlighed på skærmen, som er unik. Derfor er det en stor glæde for mig, at Sofie vil fortsætte med at udvikle X Factor på TV2, hvor vi vil sikre danskerne store fælles oplevelser, der skaber involvering og samtale om alt det, vi deler, siger Lotte Lindegaard i pressemeddelelsen.

Sofie Linde, der i øjeblikket er på barsel, ser frem til at fortsætte med programmet.

– Jeg elsker at lave X Factor, og jeg glæder mig helt enormt til at lave endnu en sæson. X Factor er den største, sjoveste og mest udfordrende opgave, jeg har haft i min karriere som vært. Ikke to sæsoner har været ens for mig at lave, og den kommende sæson bliver bestemt ingen undtagelse, siger Sofie Linde.

Del din kommentar