Spiser du giftig mad? Her er, hvad du skal passe på

En del af den mad, vi spiser, indeholder giftstoffer. Her er en liste med otte madvarer, som du bør være opmærksom på.

Udgivet Opdateret

Har du kigget dig rundt i køkkenet for nylig? Nok ikke, men det kan være en god ide: Ikke alle fødevarer er nemlig lige sikre at putte i munden, rent faktisk er vi nærmest hver dag i berøring med giftige madvarer.

Og nogle af de værste kan faktisk tage livet af dig. Dem har vi samlet i et galleri over artiklen. Det råder vi dig til at bladre igennem – vi er næsten sikre på, at dit køkken- eller køleskab gemmer på en eller flere af varerne.

Men du kan dog undgå et hospitalsbesøg, hvis du forarbejder de giftige madvarer rigtigt og kender faldgruberne.

Her er en liste over nogle af de madvarer, som kan være farlige.

Hvis det alligevel går galt, er det altid en mulighed at ringe til giftlinjen eller gå ind på hjemmesiden.

Kilde: mmn.com og overlæge Niels Ebbehøj.

Powered by Labrador CMS