Spøgefuld Stjerne: -Synd for min mand

Det er vigtig altid at se drøngodt ud. Også hvis der skulle opstå en pludselig nødsituation

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Der er bare nogle, der er en ‘smule’ mere forfængelige end andre. Det gælder for eksempel den amerikanske country superstjerne Dolly Parton.

Hun har for eksempel aldrig lagt skjul på, at hun gennem årene har fået lavet lidt kirurgiske skønhedsindgreb hist og pist.

Nu fortæller hun så ifølge Mirror i et interview med Washington Street Journal Magazine, at hun aldrig fjerner sin make-up, inden hun går i seng.

Vil være synd for manden

Hun fortæller også, at der er ikke bare én men to gode grunde til det.

– Jeg kan jo ikke bare komme hjem og så tage det hele af, inden jeg går i seng. Det vil være synd for min mand. Jeg mener, han skal jo kunne holde ud at se på mig, siger hun spøgefuld.

Der kan jo opstå en nødsituation

Stjernen forklarer også, at hun på ingen ønsker at vise sig offentligt uden makeup, og at der jo kan opstå en nødsituation, der gør, hun må evakuere sit hjem i en fart.

– Man ved aldrig om vi for eksempel bliver ramt af jordskælv eller en tornado, der gør, at vi må ud i en fart midt om natten. Så jeg beholder min makeup på og lægger en ny om morgenen. I løbet af dagen og aftenen sørger jeg så for at holde den ved lige, siger hun.

Aldrig en dårlig hårdag

I interviewet kommer det også frem, at hun ikke er nær så bekymret for sit hår som hun er for sin makeup.

– Jeg har aldrig en ‘dårlig hårdag’. For jeg har simpelthen et hav af forskellige parykker at vælge imellem, griner hun.

Mirror skriver også, at Dolly Parton for ganske nylig spøgte med, at hun heller ikke går i vejen for et skud botox i ny og nær.

– Det er det, der gør mig i stand til altid at gå rundt med et stort grin, sagde hun storsmilende ved den lejlighed.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS