Stop sexmisbrug af børn: Se disse billeder igennem

Fra billeder med børn og sexmisbrug af børn offentliggør Europol nu uddrag. Se billederne igennem og hjælp - måske netop du kan genkende noget på billederne.

Dette er en del af en polo t-shirt. Europol er interesseret i at vide, hvilke lande, en sådan kan købes i og/eller mærket på den. KLIK for at se flere billeder og for at hjælpe. Foto: Europol.
Dette er en del af en polo t-shirt. Europol er interesseret i at vide, hvilke lande, en sådan kan købes i og/eller mærket på den. KLIK for at se flere billeder og for at hjælpe. Foto: Europol.
Udgivet Opdateret

Sexmisbrug af børn. Bare ordene kan være nok til at få hårene til at rejse sig på de flestes arme.

Men netop sexmisbrug af børn er desværre ikke et ukendt fænomen. I forsøget på at stoppe nogle af de mennesker, der er involveret, beder Europol nu alle europæere om hjælp.

Det, der kan ses på billederne, er alle fra en baggrund fra et billede, hvor der foregår en eller anden form for sexmisbrug af børn eller billeder med seksuelt indhold, der på en eller anden måde involverer en mindreårig.

Se dem i galleriet over artiklen.

Ved hvert billede er der en beskrivelse af, præcis hvad, Europol gerne vil vide mere om.

Det kan blandt andet være en del af en t-shirt, et spædbarns body eller et tæppe – og billederne kan selvfølgelig virke stødende, vel vidende, hvad der også foregår på dem.

I en pressemeddelelse skriver Europol blandt andet, at selv de spor, der kan virke mest uskyldige, kan være netop det, der opklarer sagen.

Endnu intet held

Alle midler er taget i brug for at identificere, hvor billederne stammer fra – desværre uden held.

Derfor beder Europol nu borgere i EU om hjælp til at fastslå, hvor billederne stammer fra.

– Vi er overbeviste om, at flere øjne vil føre til flere spor og i sidste ende være med til at redde børnene, skriver Europol i den medfølgende pressemeddelelse.

Europol er især interesseret i at opklare, hvor billederne stammer fra.

Sådan gør du

Kan du genkende et eller flere af motiverne, skal du går ind på Europols hjemmeside HER – finde billedet, klikke på det og sende informationen til Europol. Det kan gøres anonymt.

Herefter bliver informationen givet videre til rette instans i det område/land, der eventuelt henvises til.

På den måde håber Europol, at disse informationer vil være med til at sætte en stopper for sexmisbrug af børn.

Måske lægger netop du inde med de oplysninger, der kan være Europol behjælpelig med opklaringen af en eller flere af de forfærdelige sager.

Powered by Labrador CMS