Skip to main content

Supermarked havde varme fisk i køleren: -Dum situation

Varme fisk i køleren koster ABC Lavpris en stor bøde og en sur smiley. - Det er vores egen skyld, siger butiksbestyreren.

– Det er vores egen skyld, siger butiksbestyrer Allan Knudsen omkring den sure smiley og bøde. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

– Det er vores egen skyld, siger butiksbestyrer Allan Knudsen omkring den sure smiley og bøde. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

ABC Lavpris i Vamdrup har fået en større bøde og en sur smiley efter Fødevarestyrelsen var på besøg den 26. januar.

I en ekstra opsat køledisk med fisk blev temperaturen målt til henholdsvis 5,1 og 5,7 grader. Temperaturen i to stykker laks blev målt til henholdsvis 4,4 og 4,7 grader, hvilket er en overskridelse på 100 procent. På pakkerne stod der nemlig, at fiskene højest måtte opbevares ved 2 grader:

– Det er en dum situation, fortæller butiksbestyrer Allan Knudsen til newsbreak.dk og fortsætter:

– En halv time inden Fødevarestyrelsen kom havde vi opsat en ekstra køler med fisk. Det viste sig desværre, at den ikke holdt temperaturen, selv om den viste 1 grad. Heldigvis nåede vi ikke at sælge af fiskene inden Fødevarestyrelsen kom. Fiskene blev smidt ud, forklarer Allan Knudsen.

Fødevarestyrelsen gav ABC Lavpris i Vamdrup en bøde på 15.000 kroner samt en sur smiley:

– Det er vores egen skyld, at vi nu har en sur smiley, slutter butiksbestyreren.

ABC Lavpris har i fem til syv år haft en Elite-smiley. Nu venter supermarkedet bare på, at Fødevarestyrelsen igen kommer forbi, så den glade smiley igen kan pryde kontrolrapporten.

Del din kommentar