Svigerdatter: Dronningen er fantastisk til at lytte

Spørger man hendes svigerdatter, er dronning Elizabeth en fantastisk svigermor. Foto: Peter Nicholls/Scanpix
Udgivet Opdateret

Sophie af Wessex, der er gift med dronning Elizabeths yngste søn, prins Edward, roser sin royale svigermor for hendes utrolige nærvær.

Som dronning i over 63 år har den britiske monark Elizabeth besøgt mangt og meget, men alligevel formår hun altid at være utroligt nærværende.

Det fortæller dronning Elizabeths svigerdatter, grevinde Sophie af Wessex, som har været gift med regentens yngste søn, 51-årige prins Edward, siden 1999.

– Jeg synes, det er imponerende at se, hvor meget hun har opnået og gjort i sit liv, og hun har stadig en stor lyst til at blive ved med at lære nyt, lovpriser den 50-årige grevinde sin 89-årige svigermor over for The Sunday Express.

Dronningen er ikke et sviger-monster

– Dronningen er fantastisk til at lytte, når man iagttager hende i bestemte situationer. Man kan se, at hun virkelig tænker over, hvad folk fortæller hende, og at hun sætter sig ind i folks historie, siger grevinden i interviewet med avisen.

At grevinde Sophie ser regenten som en sød svigermor, og ikke et strengt sviger-monster, understregede hun også i december 2014 over for modemagasinet Harper’s Bazaar.

– Det er svært at få folk til at føle at den samtale, man har haft, har været det hele værd, men den evne har dronningen. Det stråler bare ud af hende, at hun vil tjene sit land, roste grevinden.

– Tidligere har jeg hastet rundt, men da jeg så, hvor elegant dronningen er i sit arbejde, har jeg siden forsøgt ikke være så fortravlet, lød det fra hende.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS