Skip to main content

Sygehusdirektører sprang vaccinekøen over

Otte ud af 14 direktører i sygehusledelserne på Region Sjællands sygehuse er blevet vaccineret mod covid-19. Det bekræfter Region Sjælland overfor TV2 ØST i en aktindsigt

Regionens retningslinjer er nu ændret. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Regionens retningslinjer er nu ændret. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Citathistorie: TV ØST.

I alt otte ud af 14 direktører og vicedirektører i Region Sjællands sygehusledelser på akutsygehusene i Nykøbing Falster, Slagelse og Holbæk og på Sjællands Universitetshospital i Køge og Roskilde er blev vaccineret mod covid-19, skriver TV2 ØST.

Det drejer sig om to vicedirektører fra Nykøbing Falster Sygehus, en vicedirektør på Holbæk Sygehus, en vicedirektør på Slagelse Sygehus og hele ledelsen bestående af en direktør og tre vicedirektører fra Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Køge.

Region Sjælland forklarer, at den mellem jul og nytår fik mellem en og to ekstra vacciner ud af hver enkelt vaccine-ampul og derfor stod med overskydende vaccine, som skulle fordeles hurtigt. Regionen ændrer nu procedurer for at undgå lignende situationer i fremtiden. I et skriftligt svar skriver regionen til TV2 ØST, at:

“For at undgå lignende situationer er der oprettet ventelister/akutlister, så sygehusene løbende kan indkalde frontpersonale, hvis der er overskydende vacciner.”

Del din kommentar