Skip to main content

Tåler ikke kritik: Sådan bliver folk truet

Det er tilsyneladende hårdt at modtage kritik. Uretmæssig kritik, siger bagmænd. Faktum er, at flere kunder føler sig overfuset. Én direkte truet.

Her et udpluk af de SMS’er Dennis Klinge har modtaget fra det telefonnummer, der er tilknyttet Aladdins Wish. Klik videre og se mere. Foto: Newsbreak.dk/Privat
Her et udpluk af de SMS’er Dennis Klinge har modtaget fra det telefonnummer, der er tilknyttet Aladdins Wish. Klik videre og se mere. Foto: Newsbreak.dk/Privat
Beskederne – og der er mange – bliver voldsommere og mere anklagende. Foto: Newsbreak.dk/Privat
Beskederne – og der er mange – bliver voldsommere og mere anklagende. Foto: Newsbreak.dk/Privat
Randrusianeren er også blevet bombarderet med opkald fra ukendt nummer. Alt sammen efter en kritisk anmeldelse på Trustpilot. Foto: Newsbreak.dk/Privat
Randrusianeren er også blevet bombarderet med opkald fra ukendt nummer. Alt sammen efter en kritisk anmeldelse på Trustpilot. Foto: Newsbreak.dk/Privat

“Nu er det min tur til at sprede løgne om dig. Er det rigtigt, du misbruger små børn? Det har jeg hørt og må hellere skrive det i en gruppe i Randers. Hey, kender forresten sjove mennesker i Randers, der ikke kan lide pædofile som dig”.

Ovenstående er et uddrag af de læssevis af vrede og intimiderende SMS-beskeder, som randrusianske Dennis Klinge har modtaget gennem tiden efter at have skrevet en sønderlemmende kritik af og advarsel mod Aladdins Wish og Guldfeberen på anmeldelsessiden Trustpilot.

Afsender-nummeret tilhører den person, hvis nummer også er tilknyttet netop Aladdins Wish på Facebook. Newsbreak.dk er i besiddelse af mange flere beskeder, der skifter mellem grove, truende og direkte aggressive. SMS-beskederne er dog ikke det eneste, Klinge er blevet mødt med.

– Da jeg har skrevet min anmeldelse på Trustpilot, bliver jeg også ringet op af en mand, der præsenterer sig som Thomas, og han forsøger at overtale mig til at fjerne min anmeldelse, men det siger jeg, jeg ikke vil, fortæller han Newsbreak.dk.

Efterfølgende bliver Klinge bombarderet med som nævnt SMS’er, men også en hel nat med utallige ustandselige telefonopkald fra hemmeligt nummer følger. På et tidspunkt tager Dennis Klinge telefonen igen og taler med denne Thomas. Fra den samtale kan du høre dette uddrag af nogle af truslerne. Newsbreak.dk er i besiddelse af hele samtalen (bemærk, at lydsporet er med forøget hastighed for sløringseffekt):

Jan Biltoft fra Fyn har også skrevet en kritisk anmeldelse på Trustpilot efter en handel på Aladdins Wish, som han stadig ikke har set resultatet af. Hans vare er efter tre måneder stadig ikke dukket op.

– Senere bliver jeg ringet op af en mand, der ikke præsenterer sig, og han er virkelig ubehøvlet. Ganske ubehagelig. Han sviner mig til. Jeg har flere gange forsøgt at få kontakt til, hvem end det er, der står bag det, men det er fuldstændig umuligt, siger han til Newsbreak.dk.

Uoverensstemmelsen mellem Dennis Klinge og Thomas fra Aladdins Wish skyldes, at Dennis er en gammel kunde. Han har for længe siden handlet hos Guldfeberen, som Aladdins Wish konsekvent nægter at have samarbejde eller kendskab til.

Der er dog ret klare indikationer af, at det manglende samarbejde er en sandhed med ret store modifikationer. Det kan du læse meget mere om i artiklen “Kunder raser: Vi er blevet snydt så det driver” eller i artiklen “Så indviklet er Guldfeberen og Aladdins Wish

Newsbreak.dk er bekendt med Thomas’ fulde navn, men da det ikke er lykkedes os at skabe en egentlig kontakt med vedkommende, vælger vi ikke at nævne det. Vi har flere gange forsøgt at få telefonisk kontakt til Thomas og/eller andre, der har med Guldfeberen og Aladdins Wish at gøre. Vi har kun fået et kort svar på Facebook. Alle parter er vidende om, at vi gerne vil i kontakt med dem.

Dennis Klinge oplyser til Newsbreak, at han har meldt truslerne til Østjyllands Politi. Her fra lyder meldingen til Newsbreak, at man ikke kan bekræfte sagen, da der er tale om et specifikt navn.

– Jeg fik til gengæld at vide af en betjent, at politiet allerede kender Thomas i forvejen, siger Klinge. Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at bekræfte denne oplysning.

Del din kommentar