Skip to main content

Tidligere model mistænkt for at dræbe læge

Den mistænkte risikerer dødsstraf i sagen.

Hos politiet mener man, at tre personer samarbejdede om drabet. Genrefoto.

Hos politiet mener man, at tre personer samarbejdede om drabet. Genrefoto.

En 25-årig fotomodel er tiltalt for drab, og hun risikerer at blive straffet med døden, hvis hun bliver dømt. Det skriver CBS News.

Kelsey Turner blev anholdt i marts 2019, efter at politiet fandt liget af den 71-årige læge Thomas Burchard i et bagagerum i en bil, der blev fundet efterladt i nærheden af Las Vegas. I bilen fandt politiet ting, der forbandt Kelsey til bilen, og den unge kvinde blev, ifølge CBS News, siden anholdt i den nordlige del af Californien.

Det er endnu uvist, om anklagemyndigheden ønsker at gå efter at få Kelsey Turner, og hendes kæreste Jon Logan Kennison, dømt til døden for drabet. Parret boede sammen med en tredje mistænkt i sagen, Diana Pena, der ifølge CBS News har erklæret sig medskyldig i drabet på Thomas Burchard. Diana Pena har peget på Kelsey og Jon som medsammensvorne i drabet.

Mediet The Californian skriver, at lægen blev fundet død 7. marts. Han var gemt under noget tøj i bagagerummet på en Mercedes Benz C300. Ifølge politiet blev han tæsket ihjel med et stump objekt, og Kelsey Turner blev, ifølge The Californian, anholdt 21. marts.

Motiv ukendt

Det er uvist, hvad motivet bag drabet skulle have været. Det forlyder, at Thomas Burchard overnattede hos Kelsey Turner i hendes hjem i Las Vegas, hvor hun boede med Diana Pena og Jon Logan Kennison , men et muligt motiv skulle være et trekantsdrama, med Kelsey Turner, Thomas Burchard og Jon Logan Kennison som de involverede parter.

Thomas Burchard betalte angiveligt for huslejen for boligen, de tre mistænkte delte, for marts måned, og hans kæreste, Judy Earp, har til politiet fortalt, at Burchard og Turner havde kendt hinanden i to år, da han døde. I den periode havde han betalt hende 300.000 dollars. Det fremgår ikke, hvad han fik for de mange penge.

Turner, Kennison og Pena forlod deres fælles hjem efter, at man fra politiets side mener, at Thomas Burchard var død. De er blevet sporet til et hotel, hvor de tog ophold, før alle deres telefoner blev slukket.

Siden forsvandt de, før de en efter en blev anholdt. Politiet fandt siden ud af, at Kelsey Turner havde hyret en mand til at fjerne røde pletter fra huset, og bedt ham reparere en ødelagt dør, der var flået af sine hængsler. Politiet fandt flere blodspor i huset, og de fandt flere ting, der pegede på, at der var foregået noget særdeles voldeligt i huset.

I en garage fandt de spor efter, at man havde forsøgt at gøre særdeles grundigt rent, og man er fra politiets side ganske sikre på, at Thomas Burchard blev banket ihjel i huset. Det er uvist, hvem der skulle have gjort det, og hvorfor, men to personer risikerer altså dødsstraf for drabet.

Del din kommentar