Skip to main content

Tiger på fri fod i boligkvarter

Der gik en uge, før politiet kunne meddele, at man havde fundet og fanget dyret

Tigeren er nu i god behold. Foto: Scanpix/RASHIDE FRIAS

Tigeren er nu i god behold. Foto: Scanpix/RASHIDE FRIAS

I en uge måtte beboerne i et boligkvarter i Houston, USA, leve i uvisheden om, at en bengalsk tiger var løs. Tigeren er nu lokaliseret, fanget og sendt mod et nyt hjem, der formentlig involverer flere dyrepassere, flere hegn og mindre nærkontakt til uskyldige.

Newsweek skriver, at tigeren, der vejer små 80 kilo, slap løs sidste weekend, og i dagene efter har politiet forgæves forsøgt at finde den igen.

Ron Borza, betjent og leder for politiet i Houston, fortæller, at man fortsat er ved at finde ud af, hvordan tigeren kunne slippe fri til at starte med.

Ejeren ville flygte

Newsweek skriver, at tigeren slap løs, da Victor Cuaves, der ejer dyret sammen med sin hustru, Gia, forsøgte at stikke af fra politiet.

Det lykkedes ikke, og Victor er derfor fængslet, sigtet for blandt andet et drab begået i november 2020.

The Guardian skriver, at Victor stak af til at starte med, fordi politiet troppede op ved hans hjem, efter at de havde modtaget anmeldelse om, at der boede et farligt dyr på adressen.

Proppet i et køretøj

NBC News skriver, at tigeren blev proppet i et køretøj, da politiet kørte ud til adressen for siden at køre fra stedet. Det er uklart, hvordan tigeren slap ud af bilen, og hvor den har opholdt sig i den forgange uge.

Ifølge NBC News har Michael W. Elliott, der er advokat for Victor Cuaves, nægtet, at Victor Cuaves ejer tigeren.

NBC News skriver, at det er ulovligt at eje en tiger i byen Houson, men at man kan få tilladelse til det i det omkringliggende Harris County. Det kræver dog, at man forsikrer dyret og holder det på et ordentligt indrettet område.

 

Del din kommentar