Timelangt London-drama slut: Etårig pige fundet i god behold

En etårig pige blev fundet i god behold efter at have været forsvundet i fire timer.

Udgivet Opdateret

En mulig bilhandel gik helt og aldeles galt søndag klokken 17.37, da en britisk mand mødtes med en anden mand, der skulle se på den Audi, som førstnævnte havde til salg. Den mulige køber stak nemlig af med bilen for næsen af sælger.

I et barnesæde på forsædet sad den kun 17 måneder gamle Maria, som biltyven ikke har kunnet undgå at opdage. Alligevel fortsatte han sin flugt, og den forfærdede far kontaktede politiet, der iværksatte en eftersøgning.

Sky News skriver, at bilen senere blev fundet på Hathaway Crescent i Newham, der er en del af det østlige London. Værre var det dog, at den etårige pige ikke sad i bilen. Det fik flere frivillige til at gå på gaden og lede efter Maria.

Det er uvist, om det var en af de frivillige, der således fandt pigen fire timer efter biltyveriet, men hun blev i hvert fald fundet på Ruskin Avenue, der ligger halvvejs mellem Hathaway Crescent og Nine Acres Close, hvorfra bilen blev stjålet.

Gheorghe Stelica, der er onkel til Maria, bekræftede over for Sky News, at pigen var i god behold.

– Jeg føler mig genfødt. Jeg føler mig som et nyt menneske. Jeg føler 1000 gange lettelse, siger han.

Bil- og barnetyven er endnu på fri fod, og han beskrives af Metropolitan Police som asiatisk, slank og klædt i sort tøj. Politiet har dog haft fuld fokus på at finde pigen først, og fra myndigheden lyder også en stor tak.

“Det er en glæde at fortælle, at den savnede Maria Tudorica på 17 måneder nu er blevet fundet i sikkerhed og god behold. Tak til alle medier og offentligheden, der har hjulpet, skriver politiet på sin Twitter-profil.

Powered by Labrador CMS