To-årig pige død: Slugte batteri og begyndte at kaste blod op

En kun to-årig pige er død af forgiftning efter hun slugte et lille batteri - hendes bedstefar håber, at hendes død kan være med til at sætte fokus på, hvor farlige små batterier er for børn

Udgivet Opdateret

Den kun to-årige Brianna Florer, Tulsa, Oklahoma i USA, er død efter at have spist nogle små batterier (se billedet af typen i galleriet her over).

Brianna Florer døde på et hospital et par dage efter jul. Ifølge Daily Mail peger lægerne på, at små batterier, som Brianna øjensynligt har spist, er årsagen til hendes død.

Den lille piges bedstefar, Kent Vice Florer, fortæller til The Oklahoman, at hans barnebarn var begyndt at få det dårligt og havde fået feber. Hun fik det gradvist værre, og begyndte pludselig at kaste blod op og blive blå på kroppen. Det fik hendes forældre til at ringe efter en ambulance.

Den lille pige blev i hast overført til et lokalt hospital, hvor hun kom på operationsbordet. Men hendes liv stod ikke til at redde. Kort efter døde hun.

Opererede i to timer

Røntgenbilleder taget efter hendes død viser et lille batteri i hendes mave. Og lægerne mener, at batteriet er skyld i hendes alt for tidlige død.

“De opererede hende i to timer, men de kunne ikke stoppe blødningen. Det ene øjeblik er hun perfekt, og det næste øjeblik er hun død. Vi har ingen idé om, hvornår hun slugte batteriet”, siger Kent Vice Florer, der tilføjer at lægerne regner med, at Brianna har spist batteriet i løbet af de seneste seks dag før sin død.

Mange spiser batterier

Ifølge det amerikanske National Capitol Poison Center har der i årene fra 2005 til 2014 været 11.940 registrerede tilfælde af børn, der sluger batterier. 15 af disse børn er døde.

Kent Vice Florer håber, at opmærksomhed omkring Briannas død kan være med til at sikre, at forældre bliver opmærksomme på, hvor farlige batterierne er.

“Jeg ønsker, at forældre holde disse ting ud af huset. De er farlige.”

En GoFundMe-konto er blevet oprettet af venner til familien – de indsamlede penge skal være med til at hjælpe Brianna familie med begravelses-udgifterne.

Powered by Labrador CMS