Skip to main content

Tommie bundet og brændt: Nu er han død

En hund, der blev fundet bundet og brændt søndag aften, er nu død, oplyser dyrehospital.

En pit bull ved navn Tommie er død. Genrefoto: Scanpix

En pit bull ved navn Tommie er død. Genrefoto: Scanpix

Det var en hjerteskærende opgave, brandvæsenet i Richmond, Virginia, gjorde søndag den 10. februar. En hund ved navn Tommie blev nemlig fundet bundet til en pæl i Abner Clay Park overhældt med brændbar væske. Nogen havde sågar sat ild til den stakkels hund, skriver CBS News.

Fredag var der forfærdeligt nyt fra det dyrehjem, der tog imod Tommie. Han er nemlig død, fremgår det af et Facebook-opslag. “Jeg er så ked af at måtte fortælle, at Tommie lige er død. Han havde lige fået skiftet sine forbindinger, da han stoppede med at trække vejret. Hans krop gav simpelthen op”, står der.

Hunden, en pit bull, blev fundet bundet til pælen og måtte behandles på et lokalt dyrehospital, der oplyste, at 40 procent af hans krop var forbrændt. Tusindvis af amerikanere fulgte Tommies kamp for livet, og det vakte håb, da han torsdag rent faktisk var på benene igen.

Politiet og almindelige borgere har indlagt en jagt på den person, der er skyldig i Tommies død, skriver CBS. Først og fremmest udlovede dyrehjemmet, der har taget sig af hunden, en dusør på 10.000 dollar, men det beløb er siden via indsamlinger steget til 25.000.

“Vi holder stædigt fast i vores dedikation til at finde den person, der er ansvarlig for nu Tommies død. Jeg er frygtelig ked af, vi ikke kunne redde Tommie, men jeg er sikker på, at vi gjorde alt, hvad vi kunne, og at han følte ægte kærlighed og medfølelse for første gang, da han var i vores pleje”, skriver dyrehjemmet.

Del din kommentar