Skip to main content

Tre tunge erhvervsfolk skyder millioner i snavset vasketøj

Pressefoto.

Pressefoto.

Pressefoto.

Pressefoto.

Pressefoto.

Der er stor interesse for startups, der gør hverdagen nemmere. Vaskegiganten Berendsen har allerede investeret i den nystartede online-virksomhed Washa, der tilbyder afhentning, vask og levering af tøj til private forbrugere på blot 24 timer. Nu investerer Christian Stadil, Tommy Ahlers og Jesper Buch 1,5 mio. kr. i virksomheden. En investering, der rykker Washa tættere på målsætningen om at lancere i 14 lande og ramme en årlig omsætning på 50 mio. kr. i 2018.

Det er gået hurtigt for de tre unge iværksættere Karim Ben M’Barek, Jannick Christensen og Max Børglum Stripp, siden de i 2014 etablerede Washa. Først investerede vaskegiganten Berendsen i den nystartede virksomhed, og i tirsdags meldte flere prominente investorer sig på banen. Nemlig Christian Stadil, Tommy Ahlers og Jesper Buch.

– Vi er enormt glade for, at tre så tunge erhvervsfolk tror på vores forretningsidé. Ikke alene får vi en kapitalindsprøjtning, vi får også et hold af de førende erhvervsfolk i Danmark med ombord, som kan bidrage med viden og erfaring. Med deres sparring og samarbejde kan vi udvide vores kundebase og skabe større vækst. Det er et step på vejen mod vores målsætning om en omsætning på 50 mio. kr. i 2018, siger Karim Ben M’Barek, CEO i Washa.

I programmet ”Løvens Hule” på DR1 præsenterede Washa-drengene deres forretningsidé for et panel bestående af nogle af Danmarks mest succesfulde erhvervsfolk, også kaldet ’løverne’ – Christian Stadil, Birgit Aaby, Tommy Ahlers, Ilse Jacobsen og Jesper Buch.

På 120 sekunder skulle holdet bag Washa overbevise ’løverne’ om, at de skulle investere 1,5 mio. kr. i deres start-up virksomhed – og præsentationen gav pote. Tre ud af fem ’løver’ var begejstrede for de unge mænds vaskeidé og investerede hver 500.000 kr. i virksomheden for en samlet andel på 30 pct.

Christian Stadil, ejer af sportsfirmaet Hummel, Jesper Buch, stifter af take away-servicen Just-Eat, og Tommy Ahlers, Jurist og IT-serieiværksætter kan nu kalde sig medejere af den Københavnsbaserede vaskevirksomhed.

– Vi ser et stort potentiale i Washa. De har et fantastisk produkt, som gør hverdagen lidt nemmere for alle med en travl hverdag. Med investeringen tror vi på, at vi kan hjælpe Washa med at lande endnu flere ordrer og vokse yderligere, lyder det fra Jesper Buch.

Del din kommentar