Skip to main content

Truede med økse: Vidner søges

Politiet har brug for offentlighedens hjælp.

Politiet kan kontaktes på 114. Genrefoto.

Politiet kan kontaktes på 114. Genrefoto.

Tre unge mænd er anholdt i en sag, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi beder om hjælp fra offentligheden. Det sker i en pressemeddelelse. Sagen er fra onsdag aften, hvor politiet 18.45 modtog anmeldelse om, at en ung mand havde truet én eller flere personer nær Fakta på Spangsbjerg Møllevej 5 i Esbjerg.

Ifølge politiet befandt to grupper af personer sig i to forskellige biler, den ene gruppe i en mokkafarvet Mini Cooper og en anden gruppe i en sølvgrå Ford Fiesta. Begge køretøjer stoppede nær supermarkedet, og en person steg nu ud af den omtalte Mini Cooper.

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at vedkommende gik hen mod den omtalte Ford. Med sig bar vedkommende en økse, og personen opførte sig truende over for en eller flere personer i Forden. Føreren af Forden valgte at køre væk fra stedet.

Klokken 19.30 blev tre personer anholdt. De sad i den omtalte Mini Cooper, og i bilen fandt man en økse.

De tre anholdte er 21, 22 og 29 år gamle. De er sigtet for overtrædelse af våbenloven, og det bliver torsdag besluttet, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet søger vidner, der har set episoden og som kan bidrage til sagens opklaring. Mener man, at man kan hjælpe politiet, bedes man kontakte politiet på 114.

Del din kommentar