Skip to main content

Tyv afslørede sig selv med blodspor

En 30-årig mand blev sigtet for indbrud, da Østjyllands Politi kunne spore ham til et indbrud i Brabrand, fordi han havde skåret sig.

En 30-årig mand skar sig i benet, da han sparkede ruden i en dør i stykker. Det blev grunden til, at politiet senere kunne sigte ham for indbrud. Foto: Scanpix

En 30-årig mand skar sig i benet, da han sparkede ruden i en dør i stykker. Det blev grunden til, at politiet senere kunne sigte ham for indbrud. Foto: Scanpix

En 30-årig mand slap ikke godt fra et indbrud, som han sigtes for at have stået bag, onsdag aften omkring klokken 23 i Brabrand. Han havde skåret sig alvorligt i benet efter han havde sparket en rude i en dør i stykker, så han kunne få adgang til en ejendom på Silkeborgvej.

Senere kunne Østjyllands Politi sigte den 30-årige mand for indbrud på skadestuen, hvor han blev tilset for sine skader. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Lå på fortovet

Den 30-årige røver har formentlig fået adgang til ejendommen på Silkeborgvej ved at sparke ruden i døren i stykker. Ved det skar han sig alvorligt i benet.

Nogle drenge finder ham senere liggende på fortovet ved Silkeborgvej. Han bløder kraftigt. Da der tilfældigt kommer to personer fra Militærpolitiet forbi, spørger drengene dem om hjælp.

De yder førstehjælp og tilkalder en ambulance.

Sigtet på skadestuen

Ved at følge blodspor fra fortovet, hvor den 30-årige havde ligget, fandt Østjyllands Politi frem til ejendommen. Her opdagede de, at dørens rude var knust.

Politiet besøgte derfor den 30-årige i sygesengen på hospitalet, hvor han havde besøg af en 47-årig ven. Vennen opføre sig aggressivt, da politiet spurgte ind til det mulige indbrud.

Den 30-årige blev sigtet for forsøg på indbrud, mens den 47-årige ven blev sigtet for medvirken for forsøg på indbrud og for at nægte at give sine personlige oplysninger til politiet.

Del din kommentar