Skip to main content

Ulykke på motorvej: Flere hastet på sygehus

På Hirtshalsmotorvejen i retning mod Aalborg er der sket en ulykke.

Der er sket et ulykke i Nordjylland. Foto: Colourbox

Der er sket et ulykke i Nordjylland. Foto: Colourbox

På Hirtshalsmotorvejen ved Brønderslev, der er der fredag sket en trafikulykke. Det har betydet, at vejen har været spærret. Og at en skiltevogn har været placeret for at guide bilisterne en anden vej.

Ulykken skete i det sydgående spor på E39 – og den umiddelbare melding lød på, at det var en lastbil og en personbil, der er kørt sammen. Men nu har Nordjyllands Politi løftet lidt af sløret for, hvor alvorlig situationen har været.

– Der er kørt et par stykker i ambulance til sygehuset. Det kan være både Hjørring eller Aalborg, som der er kørt til, men jeg ved ikke, hvilket det er til. Det ligger lige imellem, men hvis det er alvorlige traumer, så er det nok Aalborg, som de er kørt til, siger Poul Fastergaard, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

For Nordjyllands Politi stopper arbejdet ikke her. Der er stadig meget arbejde at lave i forbindelse med ulykken – og en af de vigtigste opgaver bliver at klarlægge, hvordan ulykken kunne ske.

– Vi skal have lavet nogle afhøringer og undersøgelser for at finde ud af, hvad der er sket præcis, siger Poul Fastergaard, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Vejdirektoratet skriver på sin hjemmeside, at oprydningsarbejdet forventes endegyldigt afsluttet omkring klokken 17.40.

Del din kommentar