Skip to main content

Ung kvinde fængslet for drab

Efter en 61-årig mand søndag blev fundet død, er 27-årig kvinde varetægtsfængslet i fire uger sigtet for drab.

En 27-årig grønlandsk kvinde, som er sigtet for drab på en 61-årig mand, er i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Manden blev fundet død søndag på Birkegaardsalle i Solrød Strand. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ved Retten i Roskilde blev en 27-årig kvinde mandag eftermiddag varetægtsfængslet, sigtet for drab på en 61-årig mand. (ARKIVFOTO) Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Ved Retten i Roskilde blev en 27-årig kvinde mandag eftermiddag varetægtsfængslet, sigtet for drab på en 61-årig mand. (ARKIVFOTO) Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Politiet rykkede ud søndag eftermiddag klokken 16.39, efter at den afdøde mands ven var forbi adressen og konstaterede, at noget var galt. Det fortæller vicepolitiinspektør i Midt – og Vestsjællands Politi Bjørke Kierkegaard.

– Vi blev ringet ud med en melding om en muligt livløs person, og da vi nåede frem, var manden allerede død, siger Bjørke Kierkegaard.

Da politiet kom frem til adressen og fandt den 61-årige mand død, mødte de også den 27-årige kvinde. Hun blev i den forbindelse anholdt af betjente.

Udsat for vold

Ved politiets udrykning konstaterede man, at manden formentlig har været udsat for vold, oplyser Bjørke Kierkegaard.

Politiet kunne mandag formiddag ikke oplyse, hvornår manden afgik ved døden, og dødsårsagen mangler at blive slået fast i en obduktion.

Dog oplyste Midt- og Vestsjællandspoliti i en pressemeddelelse mandag eftermiddag, at ligsynet på gerningsstedet viste tegn på, at manden var død som følge af vold.

– Da kriminalteknikerne stadig efterforsker på gerningsstedet, er det ikke muligt for os at oplyse meget mere, siger Bjørke Kierkegaard.

Den 27-årige kvinde og den 61-årige mand havde en relation, men hvad den præcist har været, kan politiet endnu ikke oplyse.

Det er endnu ikke oplyst om der er et motiv for drabet.

Kvinden nægter sig skyldig i drab.

Del din kommentar