Ung kvinde finder mand i skab – i hendes tøj

Lørdag udspillede der sig en scene fra en gyserfilm - i en ung kvindes lejlighed. I et skab sad en mand. I hendes tøj.

Udgivet Opdateret

Mon ikke de fleste på et eller andet tidspunkt har haft et mareridt om, der sad en fremmed mand i klædeskabet.

For en ung studerende blev det mareridt til virkelighed. Hun hørte lyde fra skabet. Det, hun så, er – heldigvis – ikke noget, der hører hverdagen til.

Kvinden, der vil kaldes Maddie, kom hjem til sin lejlighed lørdag. Hun har fortalt til en lokal nyhedsstation, Fox 8, at hun der i første omgang troede, hendes lejlighed var hjemsøgt.

Det skriver Huffington Post.

Siden Maddie flyttede ind, var noget af hendes tøj forsvundet, ligesom hun havde fundet håndaftryk.

Da hun kom hjem lørdag gik sandheden altså op for hende. Her hørte hun lyde fra klædeskabet – lyde, hun synes lød som fra en vaskebjørn.

Ifølge WFMY News 2 gik hun hen til skabet og spurgte gennem den lukkede dør, om der var nogen på den anden side.

Herfra lød det: “Mit navn er Drew”.

Hun forsikrede sig ved Drew, han ikke ville gøre hende noget, hvis hun åbnede døren. Hun forsøgte at ringe til alarmcentralen fra sit ur – men uden held.

Drew begyndte herefter at skubbe til døren, som Maddie til sidst åbnede. Synes på den anden side ville nok forbløffe – og sikkert også forskrække – de fleste.

På den anden side sad 30-årige Drew. På gulvet. I Maddies tøj. Derudover havde han pakket en sportstaske med mere af den unge kvindes tøj.

Maddie sendte herefter en besked til sin kæreste – med et billede af, hvad hun fandt i sit skab. Mens hun ventede på hjælp, blev hun ved med at snakke med Drew, der samtidig tog en af Maddies hatte på og kiggede sig i spejlet i badeværelset. Han rørte hende dog ikke.

Han blev senere anholdt af politiet på en nærliggende tankstation.

Maddie har netop underskrevet en lejekontrakt på en anden lejlighed.

Powered by Labrador CMS