Ungt par slået i hovederne med økse: Ung pige så det hele

En ung, kvindelig, tankpasser så det voldsomme overfald på et ungt par, der blev slået i hovedet med en økse lørdag. Gerningsmand stadig på fri fod, fortæller politiet til Newsbreak.dk

Udgivet Opdateret

Det var en ung, kvindelig, tankpasser, der var på arbejde lørdag aften, da et ungt par – begge 19 år – blev brutalt overfaldet af en for dem ukendt mand. Parret blev slået flere steder på overkroppene og i hovederne med en økse, gerningsmanden havde på sig.

Se video fra stedet hos Local Eyes.

Til BT.dk fortæller Ann Kirstine Havsteen, der er marketing- og kommunikationsdirektør i Circle K, at den kvindelige ekspedient er ved godt mod – trods alt. Havsteen besvarer ikke Newsbreak.dks opkald.

Overfaldet skete efter politiets overbevisning fuldkommen umotiveret ved 21.30-tiden på pladsen lige foran den Circle K-tankstation, der ligger på hjørnet af Bistrupvej og Birkerød Parkvej i den nordsjællandske by Birkerød.

Menneskejagt i gang

Gerningsmanden, som politiet er overbevist om allerede at vide, hvem er, er på fri fod endnu, oplyser pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Heller ikke gerningsvåbnet – altså øksen – er endnu fundet, men en større jagt på gerningsmanden har været i gang siden lørdag aften. Det skyldes ifølge politiets tidligere udmeldinger, at manden anses som ekstremt farlig.

– Det er udelukkende for at finde ham her hurtigst muligt, da vi vurderer, at der er tale om en gal mands værk. Sådan et umotiveret angreb vil vi selvfølgelig ikke have skal gentage sig, og derfor skal vi have fundet ham hurtigst muligt, sagde vagtchef Henrik Alstrup tidligere til Ritzau.

I en pressemeddelelse udsendt søndag morgen kunne politiet viderebringe overvågningsbilleder af manden, der lige nu er jaget. Henrik Suhr fortæller til Newsbreak.dk, at Nordsjællands Politi står for at koordinere eftersøgningen, men får assistance fra andre politikredse.

For eksempel har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ydet en indsats ved Storebæltsbroen. Senest er der dukket videobilleder op af en større politiaktion i et skovområde på Birkerød Parkvej.

Manden er farlig

Parret, der blev slået flere gange med øksen, er uden for livsfare, fortæller Henrik Suhr kort før klokken 12 søndag, og de har desuden givet forklaring til politiet, siger han.

Den eftersøgte er en 29-årig mand, der beskrives som værende 29 år med mellemøstligt udseende, mørkt hår og mørkt, kortklippet fuldskæg. Han er 176 centimeter høj og formentlig iklædt mørk jakke og mørke bukser.

I føromtalte pressemeddelelse beder politiet alle med viden om manden eller overfaldet om at kontakte politiet på telefonnummer 114, fordi han skal findes hurtigst muligt.

Vagtchef Henrik Alstrup understreger over for Ritzau, at man ikke selv skal forsøge at kontakte gerningsmanden.

– Man skal på ingen måde forsøge at pågribe denne her gerningsmand. Vi vurderer ham som værende farlig. Derfor skal man melde og observere og ringe til politiet med det samme. Så skal vi nok stå for pågribelsen, siger Henrik Alstrup.

Powered by Labrador CMS