Var det noget? Slår dørene op for øl-spa

I badevandet er der også ingredienser, man kender fra øllens verden

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Hvis tanken om at bade i humle og byg med fri adgang til fadøl fra egen hane er tillokkende, kan det være, at turen skal gå til Belgien.

Her har Benedict Biebuyck og Ana Bordonada åbnet et nyt form for kurbad dørene op ved navnet “Good Beer Spa” inspireret af et besøg sådan et sted i Tjekkiet.

Reuters skriver, at badet bliver gjort klar til kunder ved, at øl samt humle, byg og gær hældes i en jacuzzi, som kunderne så sidder og søber i i op til 45 minutter.

En naturlig oplevelse

Stedet åbner den 4. juni, og da Reuters var på besøg, blev badene prøvet af naboer til stedet, hvor Aleksandra Tarchini hoppede i karret og fik sig en fadøl til badet.

– Jeg kan godt lide lugten, den er meget naturlig. Det føles som at være i naturen, siger Aleksandra Tarchini til Reuters.

Hvis man tror, at en tur i et badekar med øl er godt for huden, skal man dog være opmærksom på, at Vera Rogiers, en dermatolog som Reuters har talt med, er bekymret for, at det kan være usundt at sidde i for lang tid i karret. Ønsker man selv at opleve den særlige form for kurbad, slår stedet dørene op i juni, hvor to personer for små 900 kroner kan sidde i hvert sit badekar med fri fadøl ved hånden.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Powered by Labrador CMS