ANNONCE

Død efter ulykke: Fik betonklods gennem forrude

3. august 2020 22:08 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

En usædvanlig ulykke fandt sted på trafikeret motorring mandag morgen. Mandag aften er 33-årig kvinde død.

Død efter ulykke: Fik betonklods gennem forrude
Motorring 3 var spærret i begge retninger efter alvorlig ulykke mandag morgen. Mandag aften er en 33-årig kvinde, som kom til skade i ulykken, afgået ved døden. Foto: Presse-Fotos.dk/Scanpix

En 33-årig kvinde er mandag aften afgået ved døden, efter at hendes bil mandag morgen blev ramt af dele fra et løsrevet autoværn på Motorring 3 uden for København, oplyser politiet.

– Hun er afgået ved døden på hospitalet her til aften, fortæller vagtchef Torben Wittendorf fra Københavns Vestegns Politi.

Mandag skete en alvorlig ulykke på Motorring 3 ved Buddinge, hvor en 33-årig kvinde fik en betonklods gennem ruden på sin personbil.

Selve ulykken sker ifølge politiet, da en lastbil i nordgående retning påkører autoværnet.

På netop det sted er autoværnet lavet af beton, og et stykke har siddet løst, så ved lastbilens påkørsel er det revet løs og er således fløjet ind gennem ruden på den alvorligt kvæstede modsatkørendes bil.

– To andre biler er også blevet ramt, men her er ingen kommet noget til. Lastbilchaufføren er heller ikke kommet til skade, sagde vagtchef Morten Steen tidligere til Newsbreak.dk.

Spærret i timevis

Kort efter ulykken blev motorvejen spærret i begge retninger, og det skabte timelange køer mod både nord og syd. Ved 10-tiden blev der dog genåbnet i sydgående retning, mens den havarerede lastbil skulle flyttes, før der kunne åbnes i nordgående.

En bilinspektør har været på stedet for at foretage tekniske undersøgelser af både køretøjer og omstændigheder ved ulykken, og han er færdig, fortæller vagtchefen.

Det er for nuværende ikke afklaret, hvorfor lastbilchaufføren påkørte autoværnet.

I Vejdirektoratet siger afdelingsleder Kim Jansen, at man ikke tidligere har set tilfælde, hvor låget på autoværnet af beton er slynget af på en lignende måde.

– Vi vil nu reparere autoværnet og gennemgå strækningen for at se, om der er nogle uhensigtsmæssigheder. Vi vil gennemgå det ekstra nøje, siger Kim Jansen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu