ANNONCE

Kraftig brand hærger bygning

7. december 2020 15:31 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet har en mistanke om, hvordan branden er opstået.

Kraftig brand hærger bygning
Branden blev anmeldt omkring middagstid mandag. Foto: Presse-fotos.dk.

Midt- og Vestsjællands Politi blev mandag ved middagstid kaldt ud til Holmehusvej i Solrød Strand, hvor der var gået ild i et trelænget hus. Det oplyser politikredsen til Newsbreak.dk. Politiet modtog anmeldelsen klokken 11.48.

Der væltede så meget røg op fra bygningen, at trafikken på Jersey Strandvej blev påvirket, og beboere på vejene omkring Holmehusvej blev i en periode bedt om at holde døre og vinduer lukkede.

Til alt held kom ingen personer noget til i forbindelse med branden. Politiet har været i kontakt med de beboere, der var tilmeldt adressen, og de var ikke hjemme, da branden opstod.

Klokken 12.22 meddelte politiet på stedet, at sigtbarheden var ok for bilister i området, og brandvæsnet fik i løbet af eftermiddagen også branden under kontrol.

En gnist

Politiet er ikke færdige med sagen, da man endnu ikke har fundet ud af, hvordan branden startede. Man har dog en teori.

– Undersøgelserne viser, at branden formentlig er startet af en gnist fra en vinkelsliber, siger Camilla Broholm, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Newsbreak.dk.

Vinkelsliberen blev brugt af to håndværkere, der arbejdede i området.

Branden fik godt fat i tag og loft i to af længerne på den trelængede bygning, der efter brandslukningen skulle være noget medtaget.

Politiet skal i de kommende dage forsøge at finde frem til brandårsagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu