ANNONCE

Landsholdet skifter kanal

9. september 2020 19:09 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

DR og TV2 står sammen om en del af dækningen.

Landsholdet skifter kanal
Landsholdet vender tilbage til TV2, og i ny og næ DR. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Fra 2022 til 2028 bliver det igen muligt at se det danske herrefodboldlandshold spille kampe på TV2.

Tv-stationen har således sikret sig rettighederne til alle landsholdets kampe i den pågældende periode. Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Samtidig har TV2 sammen med DR sikret sig rettighederne til EM-slutrunderne i 2024 og 2028.

Det er ikke første gang, at TV2 har haft rettighederne til at vise kampe med det danske herrefodboldlandshold. Det var også tilfældet i en årrække frem til 2014.

Lige nu er det medievirksomheden Discovery Networks, som har rettighederne til at vise kampe med herrernes fodboldlandshold.

– Det er ikke mindre end fantastisk, at det er lykkedes igen at få herrefodboldlandsholdet tilbage på ”Hele Danmarks hjemmebane”. På TV 2 gør vi alt, hvad vi kan, for at samle danskerne om store begivenheder, og er der noget, som kan samle danskerne, er det vores bedste landshold i fodbold og håndbold. Med den nye aftale er fodboldlandsholdet tilbage på den helt store scene, og vi glæder os til at udvikle og genskabe den store begejstring om fodboldlandsholdet, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen i en pressemeddelelse.

– Jeg er superglad for, at det er lykkedes igen at erhverve rettighederne til EM-slutrunderne i fodbold, så vi fortsat kan samle og engagere danskerne omkring de største og vigtigste sportsbegivenheder. Sport skaber fællesskab og samler befolkningen på tværs af landsdele, alder, uddannelse og alle mulige andre forskelle. Derfor er det vigtigt for DR at være med i de store, unikke sportsbegivenheder og bringe dem ud til alle danskere, siger mediedirektør i DR Henriette Marienlund, i en pressemeddelelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu