ANNONCE

Mand begår selvmord: Politiet undersøges

21. august 2020 10:11 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den Uafhængige Politiklagemyndighed er tilkaldt

Mand begår selvmord: Politiet undersøges
Der er opsat et telt på rastepladsen. Foto: Presse-Fotos.dk.

En mand har natten til fredag taget sit eget liv på en rasteplads på motorvej E45. Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) i en pressemeddelelse..

Den omtalte rasteplads ligger ved Skærup, og rastepladsen er fredag morgen spærret for trafik, mens politiet er på stedet.

– Jeg kan sige, vi er der, og vi vil være der nogle timer endnu. Så længe, vi arbejder på stedet, vil der være spærret, sagde vagtchef Halfdan Kramer fra Sydøstjyllands Politi ved 7.30-tiden til Newsbreak.dk.

Eftersættelse

Beredskabsstyrelsen har sat et telt op ved siden af en bil, der står parkeret på rastepaldsen, og Den Uafhængige Politiklagemyndighed skriver, at DUP modtog en underretning fra Sydøstjyllands Politi torsdag nat klokken 03.45.

Fakta

Søg hjælp

Her får du fakta om selvmord og viden om, hvordan du søger hjælp.

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

DUP blev oplyst om, at Sydøstjyllands Politi havde eftersat en mand på motorvej E45, der stoppede, da manden kørte ind på en rasteplads, standsede bilen og skød sig selv.

Den Uafhængige Politi efterforsker nu sagen i medfør af retsplejelovens § 1020 a, stk. 2.

“Ifølge retsplejelovens § 1020 a, stk. 2, iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt,” skriver DUP.

Newsbreak.dk følger sagen …

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu