ANNONCE

Medie: Messi vil væk

25. august 2020 20:31 | Af: Ritzau Fokus

Lionel Messi har ifølge Marca oplyst til FC Barcelona, at han ønsker at forlade klubben inden næste sæson.

Medie: Messi vil væk
Taler rygterne sandt, har Barcelona-legenden gjort det klart, at han vil væk fra klubben. Foto: Scanpix/Rafael Marchante

Lionel Messi vil forlade FC Barcelona omgående. Det skriver flere medier tirsdag aften, og nyhedsbureauet AP har fået det bekræftet af Barcelona, skriver AP.

Tirsdag aften berettede flere argentinske og spanske medier, herunder Marca, at Messi har truffet sin beslutning om at skifte fra storklubben allerede i dette transfervindue.

Marca skrev, at Messi har sendt en telefax til klubben, hvor han endegyldigt har bedt om at blive solgt.

Over for AP bekræfter Barcelona altså rigtigheden af dette.

Den 33-årige argentiner er som udgangspunkt på kontrakt i Barcelona frem til sommeren 2021, men han har angiveligt en klausul, der kan hjælpe ham ud af kontrakten et år tidligere.

Marca skriver, at klausulen skulle have være benyttet senest 10. juni, men da coronapandemien var skyld i, at sæsonen blev senere afsluttet, insisterer Messis advokater på, at den stadig kan benyttes.

Barcelona har haft en skidt sæson uden trofæer, og tristessen kulminerede, da Barcelona blev sendt ud af Champions League med et nederlag på ydmygende 2-8 mod Bayern München i kvartfinalen.

Messi skiftede til FC Barcelona som barn og har siden aldrig spillet for andre klubber.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu