ANNONCE

Personbil mast under brandbil i ulykke

18. marts 2020 15:52 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Der er politi og redning på stedet.

En brandbil og en personbil har onsdag eftermiddag været involveret i en trafikulykke. På fotos fra stedet kan man se, at brandbilen er væltet om på siden, og at uheldet er sket på Viborgvej tæt på Horsensvej ved Vejle.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få kontakt til Sydøstjyllands Politi for at få at vide, hvad der er sket på stedet. Politiet har udsendt en pressemeddelelse, hvori de skriver, at uheldet er sket i selve krydset mellem Viborgvej og Ellehammersvej.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Ifølge politiet kan bilister ikke passere stedet. Alle køretøjer, inklusive busser, ledes ad Niels Finsensvej.

Det er uvist, hvordan uheldet er sket, men sikkert er det, at brandbilen var under udrykning på vej til en brand, da den væltede. Personbilen er endt under brandbilen, og mens de to brandmænd, der sad i brandbilen, er kommet ud i sikkerhed, arbejder man hos politiet med den teori, at der sidder fastklemte personer i personbilen.

Der er tilkaldt en bilinspektør til stedet, og politiet skriver, at oprydningsarbejdet formentlig kommer til at tage nogle timer. Bilister opfordres derfor til at søge alternative ruter i den kommende tid.

“Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, heller ikke om de involverede personer, eller om hvordan eller hvorfor uheldet er sket. Det er elementer, der alle indgår i den videre efterforskning af uheldet,” skriver politiet.

Newsbreak.dk følger sagen …

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu