ANNONCE

16-årig død i trafikulykke

11. august 2019 16:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Der var hverken spiritus eller narkotika indblandet i voldsom soloulykke søndag morgen.

Opdatering 16.30:

Politiet oplyser søndag eftermiddag, at den 16-årige alvorligt kvæstede dreng er død på hospitalet i løbet af eftermiddagen.

Hans pårørende er underrettet om det tragiske udfald.

Drengen var fra Sønderborg.

Original artikel:

Fem personer er i varierende grad kommet til skade i en trafikulykke på omfartsvejen i Sønderborg, oplyste Syd- og Sønderjyllands Politi til Newsbreak.dk tidligt søndag.

Se video hos Local Eyes.

Vagtchef Henrik Sønderskov fortalte, at ulykken blev anmeldt klokken 04.19, og politiet arbejdede klokken 06.10 fortsat på stedet, der var spærret i begge retninger mellem Banegårdsgade og Hesselvej. Trafikken fik igen lov at passere ved otte-tiden.

– Der er fem personer i én bil, der er i et solouheld. En person er alvorligt tilskadekommen, de andre kender jeg ikke status på, sagde Sønderskov.

En bilinspektør blev kaldt ud til stedet for at foretage undersøgelser af, hvad der er sket. Søndag formiddag oplyser Sønderskovs kollega Ole Aamann til Newsbreak.dk, at føreren af bilen – en ung mand på 18 – forulykkede i forsøget på at undgå en hare, der løb ud på vejen.

– Så rammer bilen ud i autoværnet og triller rundt i grøften, siger han.

Tre af de i alt fem personer i bilen kom til skade. En 16-årig passager er svært tilskadekommen, og vedkommende er fløjes med helikopter til Odense Universitetshospital. De to andre kunne nøjes med en ambulancetur til sygehuset i Aabenraa.

Personerne i bilen er alle mellem 16 og 18 gamle, og de er fra lokalområdet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu