ANNONCE

19-årige Mark forsvundet på tredje døgn

21. oktober 2019 20:19 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

19-årige Mark er ikke set siden fredag aften.

Siden fredag aften har ingen hverken set eller hørt fra 19-årige Mark, der forsvandt fra Old Irish Pub i det centrale Odense fredag aften mellem 22.50 og 23.15.

Nu efterlyses Mark af Fyns Politi.

Artiklen fortsætter under videoen

Det sker næsten tre døgn efter, at Mark sidst er blevet set.

Vagtchef Ehm Christensen fra Fyns Politi fortæller til Newsbreak.dk, at efterforskere fra Fyns Politi har set på sagen og er blevet enige om, at man nu laver en såkaldt “skarp” efterlysning af den savnede:

– Det gør, at vi har eftersøgt ham i vores centrale registre. Vi har været rundt og tjekke op på forskellige tilholdssteder, hvor han ikke har været. Nu undersøger vi oplysninger med telefoner, kreditkort og den slags, siger Ehm Christensen.

Søndag aften fortalte vagtchef Anders Furbo Therkelsen fra Fyns Politi til Newsbreak.dk, at intet indikerer, at Mark skulle være selvmordstruet eller at der er sket noget kriminelt.

Stor eftersøgning uden frugt

Ehm Christensen fortæller til Newsbreak.dk, at politiet ikke selv for nuværende vil være massivt til stede på gader og stræder for at lede efter den 19-årige:

– Hvis vi skal have mandskab, hunde og lignende ud, så skal vi have noget mere konkret at gå efter, siger Ehm Christensen.

Der har dog været en anden stor eftersøgning mandag.

Hjælpeorganisationen Missing People har været på gader og stræder i det centrale Odense.

Kort før klokken 20 fortæller presseansvarlig hos Missing People Vivian Winther Eriksen til Newsbreak.dk, at den ikke har båret frugt:

– Idet at der endnu ikke er nogen forlydender, om at de er kaldt tilbage, så kan jeg desværre sige, han ikke er fundet, siger Vivian Winther Eriksen.

Bekymret mor

For Marks mor Betina virkede fredag aften ellers som en normal aften, da hun talte med sin søn. Det har hun tidligere fortalt til Newsbreak.dk:

– Jeg snakkede med ham om aftenen fredag, hvor han var glad og skulle i byen. Men pludselig ringer han til mig bundulykkelig og er blevet bestjålet. Både hans kort og telefon er væk, forklarer moderen og fortsætter.

– Om formiddagen lørdag synes jeg, at det er mærkeligt, at jeg ikke har hørt fra ham. Jeg sover nogle timer og tænker, at der hverken er beskeder eller opkald fra ham. Der bliver jeg bekymret. Ingen har haft kontakt til ham, forklarer Betina videre.

Mark bor til daglig i Odense hos et vennepar, som moderen selvsagt vælger at ringe til. Herudover ringer hun til venner og bekendte, som kender Mark, for at høre om de ved noget.

– Jeg valgte at ringe lidt rundt til at starte med, men så laver jeg en efterlysning om lørdagen. Der kommer ikke rigtig noget respons og der er ingen, der har hørt fra ham. Han har aldrig gjort det før, så det er mærkeligt, uddyber Betina og fortsætter.

– Jeg håber, at han kommer hjem, siger hun.

Mark beskrives som 180 centimeter høj, da han forsvandt var han iklædt mørke cowboybukser og en sort Rock Bull-bluse, samt hvide sko.

Hvis man har oplysninger i sagen kan man kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu