ANNONCE

Kvinde indlagt efter voldsom brand

10. august 2020 08:37 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Brandvæsen og politi er på stedet.

Kvinde indlagt efter voldsom brand
Branden blev anmeldt mandag morgen klokken 06.15. Genrefoto.

Opdatering 08.37: 

En kvinde bliver mandag formiddag behandlet for brandskader, efter at hun mandag morgen blev reddet ud fra en første sals lejlighed i flammer på Finsensvej 20 i København.

Branden blev anmeldt 06.15, og en times tid senere var Hovedstadens Beredskab færdige på stedet med slukningsarbejdet. Herefter overtog politiet efterforskningen i forsøget på at finde frem til brandårsagen. Noget tyder på, at det kan komme til at tage sin tid.

– Lejligheden er stort set udbrændt, siger vagtchef ved politiet, Henrik Brix, til Newsbreak.dk.

Det betyder, at politiet har svært ved umiddelbart at sige, hvad der startede branden. Er det ikke åbenlyst, skal teknikere igang på stedet, og hos politiet håber man desuden snarest muligt at kunne afhøre den kvinde, der blev reddet ud af lejligheden.

Lejligheden ligger i en bygning på flere etager end to, men ifølge politiet burde resten af ejendommens beboere kunne blive i deres hjem, nu branden er slukket.

Opdatering 07.21:

Branden er slukket, og personel er på vej væk.

Original:

Det brænder mandag morgen i en første sals lejlighed på Finsensvej 20 i København. Anmeldelsen om branden indløb klokken 06.15, og i skrivende stund arbejder Hovestadens Beredskab på at få branden slukket.

Vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix, fortæller, at der er spærret for trafik i begge retninger på Finsensvej. Det har givet nogle problemer for byens busser, men politiet er på stedet, og man forsøger at afhjælpe trafikken.

Mens brandslukningen står på, kan bilister overveje at søge alternative ruter, så man ikke skal sidde i kø.

Ifølge politiet er der fundet en kvinde i den lejlighed, det brænder i. Kvindens tilstand er ukendt.

Newsbreak.dk følger sagen …

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu