ANNONCE

Mand varetægtsfængslet for overfald med hammer

11. august 2020 17:14 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

En 57-årig mand blev overfaldet, da han kom hjem.

Mand varetægtsfængslet for overfald med hammer
Politiet oplyser, at offer og mistænkt kendte hinanden på forhånd. Foto: Presse-fotos.dk.

Opdatering klokken 17.15:

En 41-årig bornholmer er blevet varetægtsfængslet i fire uger for et groft overfald på en 57-årig med en lægtehammer.

Det oplyser efterforskningsleder Henrik Schou tirsdag eftermiddag efter et grundlovsforhør i Retten på Bornholm.

Den 41-årige er varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling. Det vil typisk ske, hvis den anholdte har brug for psykiatrisk behandling og ikke kan opholde sig i et almindeligt arresthus.

Ifølge lokalmediet bornholm.nu nægter den 41-årige sig skyldig i drabsforsøg, men erkender, at han har slået offeret med en hammer.

Den 41-årige kærede ikke afgørelsen om varetægtsfængsling.

Original artikel:

Det var ifølge politiet planlagt, da en 57-årig mand fra Rønne mandag aften blev overfaldet på åben gade og slået flere gange i hovedet med en hammer.

Bornholms Politi oplyser, at gerningsmanden ventede på offerets adresse, indtil han kom hjem. Herefter blev den 57-årige mand overfaldet, og ifølge Bornholms Politi var formålet med overfaldet, at den 57-årige mand skulle dø.

Overfaldet, der fandt sted på Aakirkebyvej i Rønne, blev anmeldt klokken 19.48. Knap tre timer senere blev den formodede gerningsmand anholdt. Den mistænkte er 41 år gammel. Han blev fremstillet i grundlovsforhør tirsdag eftermiddag.

De kendte hinanden

Det er uvist, hvad der er sket i tiden op til overfaldet, men det 57-årige offer og den 41-årige mistænkte er ikke hinanden ukendte.

– Jeg kan ikke fortælle mere, end at der er tale om en arbejdsrelation mellem de to mænd, siger vicepolitiinspektør Henrik Schou.

Politiet oplyste tirsdag morgen, at den 57-årige fik svære hovedlæsioner. Han blev fløjet fra Bornholm til Rigshospitalet i København, hvor han blev opereret mandag nat.

Manden var i livsfare efter overfaldet, mens hans tilstand tirsdag morgen var kritisk. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få nyt om mandens tilstand på nuværende tidspunkt fra Bornholms Politi.

Grundlovsforhøret var sat til at starte tirsdag eftermiddag klokken 13.45. Af hensyn til sagens efterforskning har Bornholms Politi ikke meldt mere ud om sagen i almindelighed, eller den mistænkte i særdeleshed.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu