ANNONCE

Cyklist i kritisk tilstand

23. oktober 2020 15:03 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet søger vidner.

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som overværede en alvorlig færdselsulykke, der fandt sted onsdag morgen på Gillelejevej i Græsted. (Se også kort over artiklen).

Ulykken afstedkom, at en mand på el-cykel måtte transporteres på hospitalet med eskorte.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Onsdag klokken 07.03 skete der et færdselsuheld i Græsted, da en varebil ført af en 24-årig mand fra Gilleleje påkørte en 45-årig mand fra Græsted, som var kørende på en el-cykel.

Nordsjællands Politi efterlyser nu vidner, der kan bidrage til at stykke hændelsesforløbet op til færdselsulykken sammen.

– Der er tale om en meget alvorlig færdselsulykke, og for at fastslå det præcise hændelsesforløb vil vi gerne i kontakt med borgere, som har været vidner til uheldet. Vi har selvfølgelig talt med føreren af varebilen, men det har ikke været muligt at afhøre el-cyklisten, da han fortsat er i kritisk tilstand, fortæller politikommissær Christian Marcussen fra Nordsjællands Politi.

Bilist sigtet

Den 24-årige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Han kom umiddelbart ikke selv til skade ved uheldet, som i en rum tid krævede regulering af trafikken på Gillelejevej, indtil politiets arbejde på stedet var afsluttet.

– Sådanne trafikulykker kan være meget komplekse, og da cyklisten i det her tilfælde er kommet meget slemt til skade, vil vi gerne være sikre på, at vi er bekendte med så mange detaljer fra hændelsesforløbet som muligt. Det er vigtigt for vores videre efterforskning, herunder blandt andet for at kunne belyse skyldsspørgsmålet, afslutter Christian Marcussen.

Borgere, som har været vidne til færdselsuheldet, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller mail cni043@politi.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu