ANNONCE

35-årig i kritisk tilstand: Lå i iskoldt vand

1. december 2019 06:37 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiet måtte selv hoppe i vandet for at redde en forfrossen mand op ad vandet.

Hos Nordjyllands Politi fik man en af de meddelelser, der kræver, at man virkelig kommer afsted med det samme, da alarmen lød klokken 02.34 tidligt søndag morgen.

Artiklen fortsætter under videoen.

En 35-årig mand fra Aalborg var nemlig faldet i vandet. Det bekræfter vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Fallberg til Newsbreak.dk.

– Der var en forbipasaserende, der hørte, at der var en, der råbte om hjælp, forklarer vagtchef Jess Fallberg til Newsbreak.dk.

Den forbipasserende kan ikke se manden, men ringer med det samme til politiet, der kommer ud til stedet.

– Vi finder en person, der ligger og holder fast i en stige. Han ligger og er meget forfrossen, da vi ankommer til stedet, lyder det videre fra vagtchefen.

Politiet springer i vandet

Normalt vil man vente til, at der er ambulancepersonale på stedet, men for Nordjyllands Politi blev redningen et spørgsmål om, at der skulle gøres noget her og nu.

– Vi vurderer, at han ikke kan holde fast længere og to patruljer vælger derfor at hoppe i vandet for at få manden op, forklarer Jess Fallberg.

– Manden er indlagt på skadestuen nu og familien er underettet om sagen, men det er desværre meget kritisk, lyder den dystre melding.

Adspurgt om, hvor længe manden har ligget i vandet, så kan politiet ikke give noget svar.

– Vi kunne slet ikke snakke med ham, da han kom op ad vandet, siger Jess Fallberg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu