ANNONCE

58-årig dræbt: To personer anholdt

6. september 2019 08:26 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden blev fundet død i en villa.

Sydøstjyllands Politi har anholdt en 49-årig kvinde og en 51-årig mand i en sag, hvor den 58-årig mand blev fundet dræbt i en villa på Ekkodalen 32 i Erritsø. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Sagen tog sin begyndelse 5. september, da politiet torsdag rykkede ud med hundepatruljer, såvel som civile og uniformerede betjente.

Artiklen fortsætter under videoen

Politiet modtog anmeldelse i sagen klokken 07.53, og Newsbreak.dk fortalte torsdag, at politiet arbejdede inde i og udenfor huset.

Det kom senere torsdag frem, at den 58-årige mand var fundet død. Politiet kaldte fra starten dødsfaldet for mistænkteligt, en vending politiet bruger, når der ikke er nogen umiddelbar forklaring på, at en borger er fundet død.

Politiet efterlyste torsdag vidner, der var i området omkring Ekkodalen onsdag og torsdag, eller andre, der kunne bidrage til, at sagen blev opklaret. Det er uvist, om politiet fortsat gerne vil høre fra vidner, nu man har anholdt to mistænkte.

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at de to personer blev anholdt torsdag aften. Politiets efterforskning viste, at manden var blevet dræbt, men af politiets pressemeddelelse fremgår det ikke, hvordan manden er død.

Fænglset og løsladt

Den 49-årige kvinde er på fri fod, og det er uvist, om hun er sigtet for noget. Hun blev afhørt og siden løsladt. Den 51-årige mand er fængslet. han skal fremstilles i grundlovsforhør fredag.

Newsbreak.dk følger sagen …

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu