ANNONCE

Alvorlig trafikulykke: To kørt på sygehuset

1. september 2019 20:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En bare 15-årig dreng er sigtet for alvorlig overtrædelse af Straffeloven og Færdselsloven.

Kort efter klokken 19 skete der en ret voldsom trafikulykke på Rute 267 mellem Alsønderup og Bendstrup nordvest for Hillerød.

Det bekræfter vagtchef Dan Houtved, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Newsbreak.dk.

– Part et kommer kørende i nordlig retning. Bilen er ført af en kvinde omkring 50 år fra Helsinge. Ved siden af på forsædet sidder hendes 15-årige søn mens hendes ægtemand sidder bag i bilen. Den 15-årige søn griber ind i kørslen og det gør, at bilen kommer i slinger og vender den forkerte vej på kørebanen. Den rammer en anden bil der kører i sydgående retning. I bilen sidder en kvinde midt i 40’erne fra Holte, forklarer Dan Houtved.

Se flere videoer på Local Eyes

Kørt på skadestuen

Kvinden og manden i den første bil bliver kørt på skadestuen for at blive tjekket efter ulykken. Ellers er der ikke sket personskade.

– Men det kunne der meget let været sket. Ulykken kunne have haft alvorlige konsekvenser, konstaterer Dan Houtved.

Artiklen fortsætter under billedet

Den 15-årige søn er blevet sigtet i sagen. Da hans forældre under normale omstændigheder skal være med ved afhøringen på grund af drengens alder, er dette endnu ikke sket, da forældrene er kørt til skadestuen.

– Men han er sigtet for overtrædelse af Straffelovens paragraf 162 – for i grov kådhed at have bragt andres liv i fare. Desuden er han sigtet efter Færdselsloven for kørsel uden føreret, siger Dan Houtved.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu