ANNONCE

Bedrageri for 110.000 kroner

2. juni 2020 14:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Skal et år og tre måneder bag tremmer.

En 31-årig mand fra Bosnien, der har bopæl omkring Vejle, blev ved Retten i Kolding fredag den 29. maj idømt fængsel i et år og tre måneder for adskillige bedrageriforhold og et enkelt forhold af vidnetrusler.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev varetægtsfængslet i begyndelsen af januar 2020 og sigtet for en række bedrageriforhold begået via samhandel på internettet.

Via en annonceplatform på internettet havde den 31-årige mand annonceret en række varer til salg og modtaget betaling herfor, men undladt efterfølgende at sende varerne. I alt var der tale om  126 forhold, som havde givet den 31-årige cirka 110.000 kroner.

Dømt for 116 tilfælde

Manden var tidligere dømt for 116 tilfælde af samme kriminalitet, hvor Landsretten i oktober 2019 idømte ham et års fængsel.

Forholdet omkring vidnetrusler og cirka 25 forhold af bedrageritilfældene var begået forud for tidligere domme. De øvrige bedrageriforhold var begået umiddelbart efter hans løsladelse fra tidligere afsoning og fortsatte helt frem til anholdelsen i januar 2020.

Den nu dømte modtog også en advarsel om, at hvis han begår nyt strafbart forhold, vil han kunne blive udvist af Danmark.

Den 31-årige mand modtog dommen og blev efterfølgende varetægtsfængslet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu