ANNONCE

DMI: Nu kommer varmen

19. maj 2020 06:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Tirsdag, onsdag og torsdag bliver det bare varmere og varmere.

Nu kommer varmen – de kommende dage stiger temperaturen og ender ifølge Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, torsdag og fredag oppe på 21 grader, som det fremgår længere nede i artiklen.

Faktisk kan nordjyderne allerede tirsdag morgen se, at det går den rigtige vej. For som det eneste sted i Danmark står indbyggerne i Danmarks nordligste område op til en himmel, der ikke er dækket af skyer.

– For de flestes vedkommende byder tirsdag på overvejende skyet vejr – i hvert fald fra morgenstunden. Kun i Nordjylland er det noget pænere. Her er der allerede en opklaring i gang, siger vagtchef ved DMI, Mette Wagner til Newsbreak.dk.

Opklaringen kommer i løbet af dagen til at gå videre mod syd og øst, så det meste af Danmark slutter dagen med pænt vejr.

– Det ligner en dag med mellem 12 grader og 17 grader. De kommende dage får vi meget mere sol, og samtidig stiger temperaturen betragteligt, siger Mette Wagner.

Op til 21 grader

Onsdag vil vi få dagtemperaturer mellem 13 grader og 18 grader. Torsdag bliver det en helt del varmere når termometret rammer mellem 15 grader og 21 grader – varmest i Jylland.

Også fredag ser flot ud med temperaturer op til 20 grader.

– Men fredag er lidt speciel. Der er en front, der trækker ind over landet, men som vi endnu ikke helt kan sige hvornår rammer. Det er usikkert, om det bliver fredag eftermiddag, aften eller natten til lørdag, den kommer ind og forpurrer det gode vejr, som vi nu lige ser ud til at have fået, siger Mette Wagner.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu